Ισόπαλη 2-2 εξήλθε στην έδρα της η Σανφρέτσε Χιροσίμα του Πιέρου Σωτηρίου με αντίπαλο την Καβασάκι, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της Ιαπωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Χιροσίμα προηγήθηκε στο Α' ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Ohashi στο 38΄, όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφεραν τούμπα το ματς με τέρματα των Kobayashi και Yamada στο 65΄ και 74΄ αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Matsuki Kato ένα λεπτό μετά το 1-2 και... έσωσαν την παρτίδα, παίρνοντας τον ένα βαθμό.

Ο Κύπριος επιθετικός, Πιέρος Σωτηρίου, αγωνίστηκε ως αλλαγή. Συγκεκριμένα, πέρασε στο παιχνίδι στο 66ο λεπτό, ένα λεπτό μετά το δεύτερο γκολ της Καβασάκι, αντικαθιστώντας τον Marcos Junior.

Μετά από 10 αγωνιστικές, η Σανφρέτσε Χιροσίμα βρίσκεται στην 3η θέση με 18 βαθμούς και στο -1 από 1η και 2η θέση, ενώ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, με απολογισμό τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επέστρεψε στις νίκες με... νιάτα και εμπειρία η Μπάγερν Μονάχου!-ThemaSports
12/05 @ 21:46

Επέστρεψε στις νίκες με... νιάτα και εμπειρία η Μπάγερν Μονάχου!

Με τον 19χρονο, Ζβόναρεκ και τον Γκορέτσκα να βρίσκουν δίχτυα, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ και άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άρσεναλ της... επιμονής, καταδίκασε τη θλιβερή Γιουνάιτεντ και παραμένει στο κόλπο του τίτλου!-ThemaSports
12/05 @ 21:35

Άρσεναλ της... επιμονής, καταδίκασε τη θλιβερή Γιουνάιτεντ και παραμένει στο κόλπο του τίτλου!

Πείσμα η Άρσεναλ για κούπα! Η ομάδα του Αρτέτα, πέρασε από το Μάντσεστερ (0-1), συνεχίζει να ελπίζει για το πρωτάθλημα και αναγκάζει τη Γιουνάιτεντ να αναζητήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω Κυπέλλου!

Η συγκινητική αφιέρωση του Ζάνου Σάββα στο ιστορικό ντεμπούτο του στη Serie A (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
12/05 @ 20:23

Η συγκινητική αφιέρωση του Ζάνου Σάββα στο ιστορικό ντεμπούτο του στη Serie A (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο νεαρός Κύπριος επιθετικός της Τορίνο, Ζάνος Σάββα, έκανε ντεμπούτο στη Serie A στο εκτός έδρας ματς της «γκρανάτα» κόντρα στην Ελλάς Βερόνα αγωνιζόμενος ως αλλαγή, σκοράροντας μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης, λίγο πριν το 1-2 για την Τορίνο!

Λύγισε τη Θέλτα και αγκάλιασε το Champions League η Ατλέτικο!-ThemaSports
12/05 @ 20:10

Λύγισε τη Θέλτα και αγκάλιασε το Champions League η Ατλέτικο!

Λύτρωσε την Ατλέτικο με γκολάρα στο 84’ κόντρα στη Θέλτα ο Ντε Πολ, με τους «ροχιμπλάνκος» να αγκαλιάζουν το... σεντόνι.

Liga Portugal: Ανέβηκαν Σάντα Κλάρα και Νασιονάλ-ThemaSports
12/05 @ 20:03

Liga Portugal: Ανέβηκαν Σάντα Κλάρα και Νασιονάλ

Την επιστροφή τους στην Liga Portugal πανηγυρίζουν Σάντα Κλάρα και Νασιονάλ.

Διέλυσε την Ντάρμσταντ με εξάρα και φώναξε παρών για Ευρώπη η Χοφενχάιμ-ThemaSports
12/05 @ 19:19

Διέλυσε την Ντάρμσταντ με εξάρα και φώναξε παρών για Ευρώπη η Χοφενχάιμ

Η Χοφενχάιμ νίκησε με το ευρύ 6-0 την -εδώ και αρκετό καιρό- υποβιβασμένη, Ντάρμσταντ και στην τελευταία αγωνιστική θα τα παίξει όλα για όλα με την Μπάγερν Μονάχου για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ