Ιστορική στιγμή για την Πόρτο. Μετά από 42 χρόνια στην προεδρία, ο Πίντο Ντα Κόστα αποτελεί παρελθόν, καθώς συνετρίβη στις εκλογές από τον Αντρέ Βίλας Μπόας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 46χρονος πρώην προπονητής της ομάδας έλαβε το εντυπωσιακό 80,28% στις εκλογές αφήνοντας πολύ πίσω του τον ιστορικό πρόεδρο των «δράκων», που συγκέντρωσε μόλις 19,86%.

«Η Πόρτο είναι και πάλι ελεύθερη! Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας, που είναι να κατακτήσουμε τίτλους και ο σύλλογος να είναι αυτάρκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πίντο Ντα Κόστα για όσα πρόσφερε στην Πόρτο για μια ολόκληρη ζωή και να του εγγυηθώ πως ο σύλλογος αυτός θα είναι για πάντα σπίτι του. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας, θα δουλέψω σκληρά για να ανακαινίσουμε, να καθαρίσουμε και να οργανώσουμε το σπίτι μας», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις που έκανε φορώντας φανέλα της ομάδας ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Η αλλαγή στην προεδρία της ομάδας ίσως αλλάξει και τα δεδομένα για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει με τον Πίντο Ντα Κόστα.

«Δεν έχω κάποιον αντικαταστάτη, τουλάχιστον τώρα. Έχουμε πολλά θέματα που έχουμε να διευθετήσουμε, αλλά για την ώρα προέχει το ντέρμπι της Κυριακής με τη Σπόρτινγκ και ο τελικός Κυπέλλου Πορτογαλίας στη συνέχεια», είπε.

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν και τη νέα διοίκηση της Πόρτο είναι αυτό του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος είναι δανεικός στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πίκρανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σήκωσε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας η Αλ Χιλάλ!-ThemaSports
11/05 @ 23:17

Πίκρανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σήκωσε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας η Αλ Χιλάλ!

Η Αλ Χιλάλ νίκησε 4-1 την Αλ Χαζέμ και έφτασε στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας, φτάνοντας τις 19 κούπες και αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διέλυσε την υποβιβασμένη Γρανάδα και ετοιμάζεται για τη φιέστα η Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
11/05 @ 23:12

Διέλυσε την υποβιβασμένη Γρανάδα και ετοιμάζεται για τη φιέστα η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εύκολα 4-0 την υποβιβασμένη Γρανάδα και ετοιμάζεται για πάρτι τίτλου

Κέρασε τριάρα την Ντόρτμουντ και έγινε φαβορί παραμονής η Μάιντς! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
11/05 @ 22:05

Κέρασε τριάρα την Ντόρτμουντ και έγινε φαβορί παραμονής η Μάιντς! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Μάιντς δεν... μάσησε από τη φιναλίστ του Champions League Μπορούσια Ντόρτμουντ, τη διέλυσε με σκορ 3-0 και έγινε φαβορί για την παραμονή στην Bundesliga!

Έχασε η Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά... δεν χάνει την παραμονή - Πλησίασε Ευρώπη η Τσέλσι!-ThemaSports
11/05 @ 21:43

Έχασε η Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά... δεν χάνει την παραμονή - Πλησίασε Ευρώπη η Τσέλσι!

Με γκολ στο 80' και το 82', η Τσέλσι έφερε… τούμπα τη Φόρεστ, πανηγυρίζοντας σπουδαίο διπλό (2-3), που τη φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη! Παραμένει αγκαλιά με την παραμονή η ομάδα του Νότιγχαμ!

Υποβιβάστηκε η Μπέρνλι, σώθηκε εκτός... μυθικού απροόπτου η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την ήττα ΚΑΙ της Λούτον! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
11/05 @ 19:38

Υποβιβάστηκε η Μπέρνλι, σώθηκε εκτός... μυθικού απροόπτου η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την ήττα ΚΑΙ της Λούτον! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Μπέρνλι ηττήθηκε 2-1 από την Τότεναμ και υποβιβάστηκε από την Premier League, με το 3-1 της Γουέστ Χαμ επί της Λούτον να εξασφαλίζει ουσιαστικά στη Νότιγχαμ Φόρεστ την παραμονή.

Έμεινε ζωντανή με... επική ανατροπή η Κολωνία, εξασφάλισε 6η θέση και Ευρώπη η Άιντραχτ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
11/05 @ 18:57

Έμεινε ζωντανή με... επική ανατροπή η Κολωνία, εξασφάλισε 6η θέση και Ευρώπη η Άιντραχτ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 στο 19’, η Κολωνία κέρδισε την Ουνιόν Βερολίνου με 3-2 στο 93’ και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή στη Bundesliga. Η Άιντραχτ «καπάρωσε» την Ευρώπη (1-1 με Γκλάντμπαχ).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ