ΑΡΝΕΙΤΑI ΝΑ ΧΑΣΕΙ! Η εκπληκτική Στουτγκάρδη του Χένες παραλίγο να υποχρεώσει την ομαδάρα του Αλόνσο στην πρώτη της ήττα μετά από 45 παιχνίδια. Όμως, ο Άντριχ ισοφάρισε στο 97’ (2-2) για να κρατήσει όρθιο το ιστορικό αήττητο που τρέχουν οι «ασπιρίνες»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη Bay Arena, η «Neverlusen» υποδεχόταν την εξίσου εξαιρετική τη φετινή χρονιά, Στουτγκάρδη. Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο και με το «μυαλό» της στον ημιτελικό της Πέμπτης (02/05, 22:00) η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσει «φρέσκιες» πολύτιμες μονάδες, όπως οι ΚόβαρΣτάνισιτςΒιρτς και Μπόνιφεϊς. Οι Σουηβοί ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τις «ασπιρίνες» με δύο γκολ των Φιούριχ (47’) και Ουντάβ (57’).






Οι παίκτες του Αλόνσο κράτησαν τη μπάλα περισσότερο στα πόδια τους και πίεσαν κατορθώνοντας να μειώσουν σε 2-1. Σκόρερ ο Αντλί με διαγώνιο σουτ στο 62’.

Περίπου στο 75’ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι Βιρτς και Μπόνιφεϊς, με την Λεβερκούζεν να φτάνει σε τέρμα ισοφάρισης, το οποίο όμως ακυρώθηκε. Το 2-1 έδειχνε να παραμένει έως το τέλος.

Όμως, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο το έκανε πάλι, βρήκε γκολ στην αγαπημένη της στιγμή.... στις καθυστερήσεις! Ισοφάρισε σαδιστικά με γκολ του Άντριχ στο 97' και διεύρυνε το αήττητο στα 46 παιχνίδια, σκορπίζοντας απογοήτευση στον Σεμπάστιαν Χένες, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο να γράψει ένα μικρό έπος.



Με αυτό το τρόπο, το εκπληκτικό σερί της Λεβερκούζεν, δεν ανακόπηκε ούτε σήμερα, με το ενδιαφέρον να έχει πλέον στραφεί στα προσεχή παιχνίδια με τη Ρόμα για το Europa League.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Ταψόμπα, Κοσούνου, Τα (46’ Χινκάπιε), Φρίμπονγκ (89’ Τέλα), Άντριχ, Παλάσιος, Γκριμάλδο (89’ Στάνισιτς), Χόφμαν (74’ Βιρτς), Αντλί, Σικ (74’ Μπόνιφεϊς).

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): Νίμπελ, Στεργίου (80’ Ρουό), Άντον, Ίτο, Λέβελινγκ (90’ Στρένζελ), Μιλό (74’ Νταχούντ), Καραζόρ, Φιούριχ (81’ Μβούμπα) , Μίτελσταντ, Ουντάβ (74’ Γου-γεόνγκ), Γκιρασί.

www.bnsports.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ! -ThemaSports
09/05 @ 22:53

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ!

Μια απογοητευτική χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με την ομάδα να μένει εκτός και από τον τελευταίο τίτλο που διεκδικούσε, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο-ThemaSports
09/05 @ 21:28

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο

«Έδεσε» τον Ζορζίνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 η Άρσεναλ!

Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ ενόψει τελικού!-ThemaSports
09/05 @ 21:10

Μεγάλο πλήγμα για την Ρεάλ ενόψει τελικού!

Ο Ορελιέν Τσουαμενί επιβάρυνε το πρόβλημα τραυματισμού του στον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό του Champions League.

«Σκάει» 100 εκατομμύρια για το παιδί - θαύμα!-ThemaSports
09/05 @ 20:52

«Σκάει» 100 εκατομμύρια για το παιδί - θαύμα!

Σύμφωνα με την Record, η Μπενφίκα είναι ενήμερη για την πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δώσει αυτό το καλοκαίρι 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Ζοάο Νέβες!

Θα ραγίσουν καρδιές στις 28 Μαΐου: Μεγάλη εκδήλωση της Λίβερπουλ για το αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ!-ThemaSports
09/05 @ 19:14

Θα ραγίσουν καρδιές στις 28 Μαΐου: Μεγάλη εκδήλωση της Λίβερπουλ για το αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Γιούργκεν Κλοπ στις 28 Μαΐου, σε μια ξεχωριστή και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση που ετοιμάζουν οι «reds»!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ