Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης ενημερώνουν για το πως έχει μέχρι στιγμής η διαδικασία της εκστρατείας εισφορών. Παράλληλα, ενημερώνουν πως στον επικείμενο αγώνα θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου 10 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

''Τα λόγια είναι περιττά, ο κόσμος μίλησε και έδειξε τι θα πει η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για όλους μαζί. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο στο επίτευγμα 5 μόνο ημερών από την έναρξη της εκστρατείας! Οι πρώτες 1911 εισφορές είναι γεγονός με το συνολικό ποσό των €304,350 να απεικονίζουν το μεγαλείο της επιτυχίας. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα που με την συνεισφορά του έχει φτάσει την μπάρα προόδου κοντά στο 30% του στόχου. Ανάμεσα σε αυτούς, οπαδοί όλων των ομάδων, εταιρείες, ιδρύματα, ακόμα και άλλα Σωματεία. Συνεχίζουμε όμως ακόμα πιο δυνατά! 

Θα ήταν παράλειψη μας να μην δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα δικά μας παιδιά που τρέχουν νυχθημερόν το θέμα και έχουν αφήσει στην κυριολεξία τα πάντα στην άκρη. 

Αύριο έχουμε άλλο ένα καθήκον! Αυτά που μας τρελαίνουν, αυτά τα δύσκολα που βαδίζουμε τα τελευταία χρόνια. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ναι σε αυτό που θα το κρατήσει ο κόσμος, για να δούμε σε γιγαντοοθόνη το προτελευταίο αδιάφορο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν έχει σχέση ο αντίπαλος κάθε Σαββατοκύριακο, σημασία έχει το σήμα στην φανέλα! Στηρίζουμε την προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής, δηλώνοντας απλά παρών με ένα αντίτιμο εισιτηρίου €10! ''

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρέας Πουλλαΐδης: Προχώρησε στη μεγαλύτερη εισφορά για το «Παπαδόπουλος» εις μνήμη του παππού του-ThemaSports
09/05 @ 18:48

Ανδρέας Πουλλαΐδης: Προχώρησε στη μεγαλύτερη εισφορά για το «Παπαδόπουλος» εις μνήμη του παππού του

Προσωπική εισφορά ύψους 20 χιλιάδων ευρώ για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τον Ανδρέα Πουλλαΐδη.

Δεν αποκλείεται για Πουλλαΐδη...-ThemaSports
09/05 @ 11:43

Δεν αποκλείεται για Πουλλαΐδη...

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα έχει σήμερα συνάντηση με επιφανείς Ανορθωσιάτες, με μοναδικό στόχο να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο η ομάδα της Αμμοχώστου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ / 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ -ThemaSports
09/05 @ 11:00

ΑΝΟΡΘΩΣΗ / 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ

Συνεχίζεται η προσπάθεια των Ανορθωσιατών ώστε να μαζευτούν τα λεφτά, για αποπληρωμή του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Καταγγελίες για τη μεταχείριση στον Στρατό!-ThemaSports
08/05 @ 23:05

Καταγγελίες για τη μεταχείριση στον Στρατό!

Μέσω παρέμβασής του στον Super Sport FM 104.0 ο πατέρας του Ανδρέα Χρυσοστόμου της Ανόρθωσης, προέβη σε καταγγελίες για τις αδικίες που αντιμετωπίζει από τον ίδιο του τον διοικητή ο γιος του.

Πάνε σε πολυμετοχικότητα! Αυξημένες αρμοδιότητες στον εκτελεστικό πρόεδρο… -ThemaSports
08/05 @ 08:00

Πάνε σε πολυμετοχικότητα! Αυξημένες αρμοδιότητες στον εκτελεστικό πρόεδρο…

Αλλάζει το μοντέλο της εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, η οποία θα επαναδραστηριοποιηθεί προσεχώς. Πληροφορίες φέρουν τους επιχειρηματίες που έχουν έδρα τη Λεμεσό, να έχουν προτείνει να πάνε σε ένα καινούργιο μοντέλο, αυτό της πολυμετοχικότητας. Δηλαδή να μην υπάρχει μεγαλομέτοχος, όπως ήταν τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Πουλλαίδης…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ