Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αναφορικά με το αν ο Άρνε Σλοτ είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους «κόκκινους» ξανά στις επιτυχίες. Δεν είναι σίγουρος, αμφιβάλλει, θεωρεί πως ακόμη και αν ο τρόπος παιχνιδιού του είναι σύμφωνος με τα «θέλω» της ομάδας, κάτι του... λείπει!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού να προσπαθεί να εκλογικεύσει τις τελευταίες ώρες, τους λόγους που η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άρνε Σλοτ, όμως ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

Ο λόγος για τον Στιβ Νίκολ, ο οποίος μετρά περισσότερα από 400 ματς με τους «κόκκινους». Του ζητήθηκε να πει την άποψή του και ο Σκωτσέζος ήταν κάθετος. Χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ ως μία εκ των κορυφαίων ομάδων στην Αγγλία και θεωρεί πως ο Σλοτ δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Και όλα αυτά, λίγες ώρες αφότου ο Γιούργκεν Κλοπ επισήμανε, πόσο του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Άρνε Σλοτ!

Διαβάστε αναλυτικά, όσα είπε ο Στιβ Νίκολ για τον Άρνε Σλοτ:

«Είναι αυτή η συνέχεια ενός ανθρώπου που μπορεί να οδηγήσει το τεράστιο μέγεθος της Λίβερπουλ ξανά στον τίτλο της Premier League και στο Champions League;

Εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό. Όλα τα… κουτάκια έχουν καλυφθεί, αναφορικά με τον τρόπο που βλέπουμε εμείς το παιχνίδι, αλλά και αυτός. Αλλά είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Δεν είμαι σίγουρος για αυτόν, ποιες είναι οι εναλλακτικές;».

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή με 4-0: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»-ThemaSports
07/05 @ 09:19

Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή με 4-0: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επέμεινε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη συντριβή με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!-ThemaSports
06/05 @ 23:59

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!

Αυτή δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει τεράστιο θέμα. Πάει να χαθεί ολόκληρη η σεζόν. Μπορεί να μην βρεθεί καν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα χρονιά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Βίωσε ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η Κρίσταλ Πάλας την «πάτησε», επικράτησε με 4-0, θυμίζοντας εποχές… 1972!

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! -ThemaSports
06/05 @ 23:56

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν!

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες

Παρελθόν από την Αστάνα στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος ο οποίος αποχώρησε και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!-ThemaSports
06/05 @ 21:35

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα, αλλά έκανε την ανατροπή (1-2) για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη και να βρεθεί σε θέση… Champions League, έχοντας και ματς λιγότερο.

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
06/05 @ 20:51

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος για τη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ντίμπου Μαρτίνες, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ