Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, όπου η Λεμεσιανή ομάδα θα παίξει τα... ρέστα της για έξοδο στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις 100 παρουσίες του Σπιλέφσκι στον πάγκο του Άρη: «Βλέπει πολύ διαφορετικά το ποδόσφαιρο από ότι έχουμε συνηθίσει στην Κύπρο. Θεωρεί ότι είναι μία σεζόν που δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, όμως δεν είναι το τέλος του κόσμου που δεν πήραμε τρόπαιο. Δεν είμαστε ομάδα που κάθε χρόνο βάζαμε τρόπαιο στην τροπαιοθήκη μας. Σαφώς και θέλαμε τρόπαιο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Αν δεν πάρουμε τη νίκη στο ματς με την Πάφο, δεν θα έχει τίποτα σημασία. Η ομάδα δεν είναι στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα. Όλη η προσοχή μας είναι στον αγώνα με την Πάφο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, να τερματίσουμε στην 4η θέση και βλέπουμε. Δεν υπάρχει ένταση, υπήρξε απογοήτευση, όμως επικρατεί ηρεμία γιατί έχουμε πλήρη επίγνωση αυτό που θέλαμε να κάνουμε ευθύς εξαρχής. Αν ο Άρης με 51 παιχνίδια στα πόδια του κατάφερνε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή να το διεκδικήσει, τότε για μένα θα ήταν εξωπραγματικό. Τα παραδείγματα που έχουμε στην Κύπρο και στο εξωτερικό, δείχνουν ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των δύο διοργανώσεων. Στην περίπτωσή μας, περισσότερο ήταν η πνευματική κούραση. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι από τις πιο γυμνασμένες ομάδες. Κάποιοι παίκτες-κλειδιά δεν είχαν αποδώσει, υπήρξε ως ένα βαθμό η κούραση, είναι όλα μαζί. Δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν, όμως σίγουρα θα θέλαμε περισσότερα. Στην αποτυχία μπορείς να μάθεις από τα λάθη σου. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Άρης θα επανέλθει δριμύτερος».

Για τον Κοκόριν: «Το χειρίζεται αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης και δεν μπορώ να γνωρίζω. Η ουσία είναι ότι δεν μας βοήθησε σε σχέση με πέρσι. Αντιμετώπισε όμως πολλούς μικρούς τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Δεν ήταν διαθέσιμος για περισσότερα από 2-3 σερί παιχνίδια. Είναι από τους παίκτες που είναι λογικό να εστιάζεται η προσοχή των ΜΜΕ και του κόσμου εκεί. Δεν χάσαμε τους στόχους μας για τον Κοκόριν».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια-ThemaSports
01/05 @ 17:24

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση, στο +1 από την Πάφο και κρατάει την τύχη στα χέρια του ενόψει της τελευταίας «στροφής», αφού αν κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει το συγκρότημα του Καρσέδο στο ματς με την Ομόνοια.

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»-ThemaSports
01/05 @ 13:00

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Συγχαρητήρια και μήνυμα από τον Άρη για την βράβευση στις 100 συμμετοχές του Σπιλέφσκι

Κάντο όπως τότε!-ThemaSports
01/05 @ 11:20

Κάντο όπως τότε!

Ο Άρης θα επιδιώξει να κλειδώσει την Ευρώπη όπως έπραξε και πριν δύο χρόνια

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)-ThemaSports
01/05 @ 09:00

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη Κ15, Αλέξη Χριστοδούλου.

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα… -ThemaSports
30/04 @ 08:49

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα…

Πριν ο Σάβι Μπαμπίγκα κλείσει τυπικά στην Γαλλική Τουλούζ, είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ήταν ο Πορτογάλος Έντι Σεμέδο, που ήρθε μέσα του Γενάρη από την Πολωνική Ραντόμιακ.

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»-ThemaSports
29/04 @ 14:50

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»

Ο Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη, «στάθηκε» στο ισόπαλο παιχνίδι με την Πάφο και στην προσπάθεια που κάνει η Λεμεσιανή ομάδα για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ