Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ακολουθεί την αποστολή του Ολυμπιακού σήμερα για τη Βαρκελώνη. Έτοιμος ο Γουόκαπ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με μια πολύ μεγάλη απουσία αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης για τη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός εν όψει των δύο πρώτων αγώνων των playoffs με την Μπαρτσελόνα, την Τετάρτη και την Παρασκευή (22:00).

Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Ο αρχηγός της ομάδας δεν μπόρεσε ούτε σήμερα να βγει από το σπίτι του και υπό το φόβο να κολλήσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αποφασίστηκε να μείνει κλινήρης.

Υπάρχει, πάντως, πιθανότητα να ταξιδέψει αύριο ή μεθαύριο για την καταλανική πόλη, ωστόσο θα πρέπει να αναρρώσει από την ίωση που είναι πολύ βαριά.

Συνεπώς εφόσον η κατάσταση της υγείας του παρουσιάσει βελτίωση, μπορεί να προλάβει το παιχνίδι της Παρασκευής, αφού φαίνεται πως στο αυριανό δεν θα είναι διαθέσιμος.

Σε αντίθεση με τον «Παπ», κανονικά θα ταξιδέψει με την ομάδα ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Τεξανός γκαρντ έβγαλε σήμερα ένα μέρος της προπόνησης μετά τις ενοχλήσεις στη μέση που χθες τον είχαν υποχρεώσει να εγκαταλείψει το πρόγραμμα. Ο διεθνής άσος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, έστω κι αν χρειαστεί να σφίξει τα δόντια.

Περιττό να πούμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία Γουόκαπ και Παπανικολάου στον Ολυμπιακό, στην άμυνα και όχι μόνο. Ο Τεξανός γκαρντ έχει φέτος 8,7 πόντους, 4,8 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 10,4 στην αξιολόγηση σε 26:54 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη, ενώ ο αρχηγός μετρά 7,4 πόντους, 3,6 πόντους, 2,9 ασίστ και 9,4 στην αξιολόγηση σε 25:28 κατά μέσο όρο προσφέροντας πολλά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο ΟΑΚΑ: Sold out ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι σε χρόνο ρεκόρ!-ThemaSports
03/05 @ 18:48

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο ΟΑΚΑ: Sold out ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι σε χρόνο ρεκόρ!

Μέσα σε έξι μόνο ώρες, τα εισιτήρια του Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκαναν «φτερά», με τους «πράσινους» να γεμίζουν από άκρη σε άκρη το «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ!

Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 16:07

Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Μπαρτσελόνα στο Game 4 των playoffs της Ευρωλίγκας!

Τρίτη του Πάσχα το Game 5 του Παναθηναϊκού, Τετάρτη ο Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 01:11

Τρίτη του Πάσχα το Game 5 του Παναθηναϊκού, Τετάρτη ο Ολυμπιακός

Την Τρίτη του Πάσχα το Παναθηναϊκός-Μακάμπι, την Τετάρτη του Πάσχα το Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός.

Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, ΤΕΖΑΡΕ τη Μακάμπι και πάει Βερολίνο μέσω... ΟΑΚΑ!-ThemaSports
02/05 @ 23:46

Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, ΤΕΖΑΡΕ τη Μακάμπι και πάει Βερολίνο μέσω... ΟΑΚΑ!

Τρέχοντας σερί 10-0 στο τελευταίο τρίλεπτο του Game 4 ο Παναθηναϊκός AKTOR των ανεπανάληπτων Σλούκα - Ναν επικράτησε της Μακάμπι με 95-89 για να μείνει ζωντανός και να στείλει τη σειρά σε Game 5 στο ΟΑΚΑ, που σίγουρα θα βράζει.

Δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς, πήγε και τον αγκάλιασε ο Γιαννακόπουλος!-ThemaSports
02/05 @ 21:40

Δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς, πήγε και τον αγκάλιασε ο Γιαννακόπουλος!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε στη Χάλα Πιονίρ 20 λεπτά πριν την έναρξη, κάθισε στο χώρο δίπλα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και όταν τον αντιλήφθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έσπευσε να τον αγκαλιάσει εγκάρδια.

«ΛΑΒΑ» ο Ολυμπιακός, «ΕΛΙΩΣΕ» την Μπαρτσελόνα και πάει για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στον τελικό της Βαρκελώνης!-ThemaSports
02/05 @ 21:28

«ΛΑΒΑ» ο Ολυμπιακός, «ΕΛΙΩΣΕ» την Μπαρτσελόνα και πάει για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στον τελικό της Βαρκελώνης!

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν το 2-2 για τον Ολυμπιακό που γύρισε με το πόδι στο... Τούρμπο και με τον ΜακΚίσικ να οργιάζει «πέρασε» πάνω από τη Μπάρτσα (92-58), πηγαίνοντας τη σειρά σε πέμπτο τελικό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ