Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό, καθώς επικράτησε 2-0 του Αστέρα για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League και συνεχίζει δυναμικά την μάχη για την παραμονή. Ντίας (31') και Πέδρο (67') τα γκολ των Αγρινιωτών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναιτωλικός πέρασε από την Τρίπολη, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-0 του Αστέρα για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League και συνεχίζουν με δεύτερη σερί νίκη την μάχη τους για την παραμονή.

Ο Σέρχιο Ντίας άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Παραγουανό να βγάζει την ασίστ στον Πέδρο, ο οποίος έκανε το 2-0, το οποίο έμεινε και μέχρι το φινάλε.

Στην βαθμολογία, ο Παναιτωλικός έφτασε στους 30 πόντους και είναι στο +1 από τον Βόλο και στο +2 από την Κηφισιά. Στους 34 βαθμούς ο Αστέρας, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε αποκτήσει το πάνω χέρι. Στο 7ο λεπτό ο Ντίας έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Τσιφτσή. Οι Αγρινιώτες είχαν την υπεροχή, ενώ οι Αρκάδες είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 22' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ατιένθα.

Στο 31ο λεπτό ο Παναιτωλικός αξιοποίησε την υπεροχή του και την μετέτρεψε σε γκολ. Μετά από μια όμορφη επιθετική προσπάθεια των παικτών του Αγρινίου, ο Ντίας πήρε την μπάλα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Τσιφτσή. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας την απόλυτη υπεροχή.

Ο Παναιτωλικός είχε το πάνω χέρι και στο δεύτερο μέρος, βρίσκοντας αρκετούς χώρους, ειδικά στην γρήγορη μετάβαση.

Στο 57' ο Λομόνακο επιχείρησε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Χουχούμη όμως να βάζει έγκαιρα το σώμα του. Στο 61' οι Αγρινιώτες κινδύνευσαν, μετά από ασυνεννοησία Τσάβες-Οικονόμου, αλλά ο Καστάνιο ήταν άστοχος.

Στο 67ο λεπτό οι Αγρινιώτες έκαναν δύο τα τέρματά τους. Εξαιρετική μεταβίβαση του Ντίας, ο οποίος με την πάσα του έβγαλε τον Πέδρο απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα και πλάσαρε για το 2-0.

Ο Παναιτωλικός μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ. Ο Ντίας με το αριστερό εκτός περιοχής έκανε το σουτ, βλέποντας τον Τσιφτσή μακριά από την εστία του, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 80' ο Άλβαρες δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Αγρινιωτών από κοντά και έτσι το 2-0 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Λύρατζης (88' Γκαρσία), Ατιένθα, Καστάνιο, Χουχούμης (63' Άλβαρες), Γιαμπλόνσκι, Γκος (80' Αλάγκμπε), Μπαρτόλο (46' Μάντζης), Κρεσπί, Παλάσιος (63' Ζουγλής), Μιριτέλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μαλής (79' Ντουάρτε), Ταμπίτζε, Τορεχόν, Χουάνπι, Πέρεζ (82' Τσιγγάρας), Λιάβας (63' Χατζηθεοδωρίδης), Ντίαζ (82' Φ. Ντουάρτε), Λομόνακο (63' Πέδρο).

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 13:10

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το μήνυμα στον Άρη εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 12:12

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικός έφαγε πέσιμο στο Βικελίδης, επειδή πανηγύρισε γκολ του ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!-ThemaSports
20/05 @ 08:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στον τελικό της επόμενης Τετάρτης για το Conference League. Το διπλό κίνητρο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!-ThemaSports
20/05 @ 08:22

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχτηκε, σε μια ακόμα περίπτωση στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που τελείωσε το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»-ThemaSports
20/05 @ 08:08

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μπροστά του την πρόκληση να περάσει από τα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα… δύο «μαξιλαράκια».

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 07:55

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε τόπο λατρείας το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να αποθεώνουν σε ένα ατελείωτο πάρτι τους πρωταθλητές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ