Ο Ζοάο Κανσέλο προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και για τα όσα... έχει ακούσει μετά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μπαρτσελόνα φέτος κατάφερε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Τσάβι να περάσει στα προημιτελικά του UEFA Champions League και κληρώθηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι ήταν αυτοί που πήραν τελικά την πρόκριση, κάνοντας την ανατροπή στην Ισπανία και περνώντας έτσι στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ζοάο Κανσέλο προχώρησε σε δηλώσεις στο «ESPN» και μίλησε για τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι. Ο Κανσέλο αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια, και για τον ίδιο και για τη γυναίκα του, μέχρι και για το αγέννητο παιδί του. Υπογράμμισε πως είναι ανοιχτός στην κριτική του ως παίκτης, αλλά όχι ως άνθρωπος και τόνισε πως δε θα τολμούσε να του πει κάποιος όλα όσα γράφει στο πρόσωπό του.

Κανσέλο

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζοάο Κανσέλο στο «ESPN»:

«Με έχουν αποκαλέσει όλα τα είδη των πραγμάτων. Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου. Σίγουρα δε θα μου το πουν αυτό μπροστά στο πρόσωπό μου, γιατί θα έχουμε προβλήματα, αλλά στα σχόλια θα πουν τα πάντα. Προσβάλλουν τη γυναίκα μου, την κόρη μου που πρόκειται να γεννηθεί, το μωρό μου. Σήμερα ο κόσμος είναι σκληρός και πρέπει να ξέρεις να ζεις με αυτό. Το να εύχεσαι το θάνατο σε ένα μωρό είναι πολύ σοβαρό πράγμα.

Ας με κριτικάρουν ως παίκτη, όπως έκανε ο Φέρντιναντ, αλλά ας μη μιλήσουν για την οικογένειά μου. Ας μιλήσουν για μένα ως παίκτη, όχι ως άτομο. Έδωσα ένα παιδαριώδες πέναλτι, αλλά έτσι όπως ήταν το παιχνίδι, το κεφάλι μου και δέχομαι την κριτική. Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ. Δεν μπορούσα γιατί είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα φτάναμε μακριά.

Στο τέλος, όταν δεν κερδίζεις, προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ γιατί νιώθω ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι και ο τρόπος που χάσαμε ήταν αυτό που με κράτησε ξύπνιο τη νύχτα. Αισθάνομαι ότι έντεκα εναντίον έντεκα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άστον Βίλα: Ανεβάζει στροφές ενόψει Μπράιτον ο Μαρτίνες και στο βάθος... Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 17:52

Άστον Βίλα: Ανεβάζει στροφές ενόψει Μπράιτον ο Μαρτίνες και στο βάθος... Ολυμπιακός

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αναμένεται να επιστρέψει στη δράση για την Άστον Βίλα στο ματς με την Μπράιτον, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πιθανότατα διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ - «Αποτέλεσα περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα»!-ThemaSports
03/05 @ 17:35

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ - «Αποτέλεσα περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα»!

Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος θεωρεί πως έφερε περισσότερα προβλήματα στον σύλλογο, από όσα κατάφερε να λύσει.

ΦΟΒΕΡΟΣ Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 16:21

ΦΟΒΕΡΟΣ Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μεγάλα κέφια ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, δεν φίλτραρε τίποτα από τα λεγόμενα του! Σχολίασε το πρόγραμμα που είχε η ομάδα του μέχρι και την περασμένη εβδομάδα και τόνισε πως πολύ θα ήθελε να παρακολουθεί τα γέλια στις συνεδριάσεις όταν αποφασίζουν πως οι «κόκκινοι» θα παίζουν Σάββατο στις 14:30 μετά από μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις!

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 13:45

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Και τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Και με βαρύτερο σκορ εις βάρος της ομάδας του, αφού ίσχυε διαφορετικός κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ. Και τότε με το δεύτερο παιχνίδι σε εχθρικό έδαφος. Κι όμως τα κατάφερε! Ο Έμερι έχρισε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!-ThemaSports
03/05 @ 00:57

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι, πλησιάζοντας τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 23:18

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κατηγόρησε ευθέως τον αγγλικό Τύπο, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο βγάζει… στο σφυρί όλο του το ρόστερ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ