H μετατόπιση του Εμπαπέ στην ενδεκάδα της Ρεάλ και η λογική πίσω από αυτή

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γάλλος είχε από μικρός ως ίνδαλμά του τον Πορτογάλο σταρ και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να φανταστεί τότε πως θα ακολουθήσει την πορεία του.

Το ερωτικό τρίγωνο Εμπαπέ-Ρεάλ και Παρί έχει φθάσει στο τέλος του, Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και πλέον απομένει μόνο να ολοκληρωθεί η σεζόν προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για ένα happy-end μίας υπόθεσης που πέρασε από χίλια κύματα.

Βέβαια, στη Μαδρίτη ο Εμπαπέ θα κληθεί να προβεί σε μία αλλαγή ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στην ομάδα. Ο ίδιος γνωρίζει πως ο ερχομός του δεν θα επηρεάσει τους ρόλους των υπολοίπων, επομένως υπάρχει μόνο ένας δρόμος για εκείνον, δηλαδή να επιχειρήσει να "μπει στα παπούτσια" του Κριστιάνο Ρονάλντο...

Ο Εμπαπέ θα χρειαστεί να αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός στην Ρεάλ, όπως ακριβώς έκανε από ένα σημείο και μετά ο Ρονάλντο έπειτα από προτροπή του Μουρίνιο. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής φέρεται να είναι σύμφωνος με αυτήν την αλλαγή, εξάλλου αυτή η θέση δεν του είναι άγνωστη και διαθέτει εμπειρία ώστε να μην χρειαστεί καιρό προσαρμογής.

 
 

Η παρουσία του Βινίσιους λειτουργεί αποτρεπτικά και επί της ουσίας πολύ δύσκολα θα αγωνισθεί ξανά ως αριστερό εξτρέμ ο Γάλλος. Παρόλα αυτά, μία τέτοια θέση θα του επιτρέψει δυνητικά να απογειώσει τα στατιστικά του, μιας και ο στόχος μίας Χρυσής Μπάλας είναι εύλογα το επόμενο μεγάλο σκαλοπάτι.

conta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To «ναυάγιο» με Ράνγκνικ φέρνει στο προσκήνιο τον Τεν Χαγκ! -ThemaSports
04/05 @ 11:05

To «ναυάγιο» με Ράνγκνικ φέρνει στο προσκήνιο τον Τεν Χαγκ!

Η αρνητική απάντηση που έλαβε η διοίκηση της Μπάγερν από τον Ραλφ Ράνγκνικ φέρνει εξελίξεις στους Βαυαρούς, που στοχεύουν στην περίπτωση του Έρικ Τεν Χαγκ για την αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ.

«Ο Σαλάχ είναι ο πιο εγωιστής παίκτης που έχω δει»-ThemaSports
04/05 @ 10:49

«Ο Σαλάχ είναι ο πιο εγωιστής παίκτης που έχω δει»

Έντονη κριτική στον Μο Σαλάχ άσκησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες, τονίζοντας ότι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι εγωιστής.

Αντσελότι: «Ο Κουρτουά θα παίξει κόντρα στην Κάντιθ, πρέπει να βρει ρυθμό»-ThemaSports
04/05 @ 10:21

Αντσελότι: «Ο Κουρτουά θα παίξει κόντρα στην Κάντιθ, πρέπει να βρει ρυθμό»

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια των Μαδριλένων όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο ήθελε να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός από ολόκληρη τη Ρεάλ»-ThemaSports
04/05 @ 09:38

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο ήθελε να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός από ολόκληρη τη Ρεάλ»

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε για την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ στην Γιουβέντους, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε να δείξει ότι είναι πιο δυνατός από τους Μαδριλένους.

Χαμός στη Γαλλία: Οπαδοί της Τρουά πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις... επέστρεψαν πίσω! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/05 @ 09:20

Χαμός στη Γαλλία: Οπαδοί της Τρουά πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις... επέστρεψαν πίσω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητες σκηνές στην αναμέτρηση της Τρουά με την Βαλανσιέν, όπου διακόπηκε οριστικά, μετά από ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο!

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ