Δείτε τα... απίστευτα και καλύτερα βίντεο της εβδομάδας που έγιναν viral! Γκολάρες, γκάφες και όχι μόνο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΟΛΑ τα viral videos ΕΔΩ!

Ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ πέτυχε ο Μίγκελ Πιρές στο ματς της Αγίας Νάπας κόντρα στον ΑΣΙΛ το Σάββατο (20/04/24) για την προτελευταία αγωνιστική της Β' Κατηγορίας

Η πιο όμορφη στιγμή της Σούπερ Λιγκ! O παίκτης του Ατρομήτου Αντώνης Τριμμάτης μπήκε στο γήπεδο με τη νεογέννητη κορούλα του!

Η χαρά του παιχνιδιού

Πολλά κιλά μπάλλα!

Αυτή ήταν... μια στιγμή παραφροσύνης και για - αρνητικό - πρωταγωνιστή είχε τον Έινσλι Πιρς, ο οποίος στην ήττα της Μπλάκμπερν από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-1) έθεσε υποψηφιότητα για το πιο κωμικοτραγικό αυτογκόλ της σεζόν!

«Πέναλτι που 9/10 δεν δίνεται και το ερωτηματικό της γραμμής»: Μήπως έχει δίκιο που «φωνάζει» η Μπαρτσελόνα;

Η ανάλυση της φάσης μέσω τεχνολογίας

Οι οπαδοί της Καρλσρούης και της Χέρτα έστησαν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό, ντύνοντας στα μπλε όλο το γήπεδο σε ένα εκπληκτικό μωσαϊκό που επικύρωσε την μεταξύ τους βαθιά οπαδική φιλία.

Απίστευτο σκηνικό στην Ιρλανδία, νεαρός οπαδός μπούκαρε εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ντέρι Σίτι και έκοβε βόλτες κρατώντας στο χέρι του... καπνογόνο!

Σείστηκε ο Πειραιάς από τις κραυγές στην πρόκριση του Ολυμπιακού! (

Κορίτσι θαύμα: 9χρονη στην Ινδία σηκώνει τρεις φορές το σωματικό της βάρος

Τα... γνωστά mind games του Εμιλιάνο Μαρτίνες επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές της Λιλ στη διαδικασία των πέναλτι και έστειλαν την Άστον Βίλα στον δρόμο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Τεράστια έκρηξη συναισθημάτων από τον Γιώργο Πρίντεζη, για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Δύο φορές το γρασίδι στην πίστα της Σανγκάης έπιασε φωτιά την ώρα που τα μονοθέσια έτρεχαν στην πίστα - Πώς το εξηγεί η FIA: «Μετά από μία πρώτη ματιά στο βίντεο, φαίνεται ότι η η φωτιά προκλήθηκε από τις σπίθες που προέρχονται από τα αυτοκίνητα».

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος χόρεψε το «Τι να πεις για μένα» του Αργυρού τη στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού αποχωρούσε από το Σουκρού Σαράτσογλου, με την πρόκριση στους «4» στις αποσκευές της.

@betarades.gr Απίστευτος Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League! #betarades #podosfairo #ποδοσφαιρο #olympiacos ♬ πρωτότυπος ήχος - betarades.gr

Τούρκος οπαδός κάνει λίμπα το σαλόνι του μετά την τρίτη απόκρουση του Τζολάκη…

Ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο και λίγο αστείο περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Moto3 στο Όστιν. Τράκαραν και... μπέρδεψαν τις μοτοσικλέτες τους!

Η συγκινητική στιγμή με τον Τζολάκη να αγκαλιάζει τον πατέρα του μετά την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού

Ένα drone απαθανάτισε με τον καλύτερο τρόπο την εισβολή των φίλων της Πόρτσμουθ στον αγωνιστικό χώρο μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Championship.

Η FIBA θυμήθηκε το βίντεο που έκανε για πρώτη φορά viral τους αδερφούς Αντετοκούνμπο
 

 Τι κατάλαβες που είσαι μοναχή και προσποιείσαι;

Δουλεμένο στην προπόνηση...

VIRAL Sports

Τα καλύτερα ΒΙΝΤΕΟ της εβδομάδας - ΓΚΟΛΑΡΕΣ, γκάφες και απίστευτα... VIRAL σκηνικά! (90)

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ