Η Τότεναμ παλεύει με την Άστον Βίλα για την τέταρτη θέση της Premier League και την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Champions League της επόμενης περιόδου, όμως, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολλοί παίκτες τσεκάρονται από τους ανθρώπους των «σπιρουνιών» και η στόχευση γίνεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, με την περίπτωση του Σερζ Γκνάμπρι να αρέσει αρκετά.

Η αγγλική ομάδα έχει ψηλά στη λίστα της τον εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πρόθυμη να τον πουλήσει, εφόσον ικανοποιήσει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Ο 28χρονος διανύει μέτρια έως κακή σεζόν φέτος, με πέντε γκολ και μια ασίστ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 22:10

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»-ThemaSports
02/05 @ 21:14

Τεν Χαγκ για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ διέψευσε ο Έριν τεν Χαγκ, ο οποίος δήλωσε πως έχει καθημερινή επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζέισον Γουίλκοξ.

Ο Κόντε απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στην Τσέλσι!-ThemaSports
02/05 @ 19:42

Ο Κόντε απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στην Τσέλσι!

Η υποψηφιότητα του Αντόνιο Κόντε για τον πάγκο της Νάπολι έχει αρχίσει να χάνει σημαντικό έδαφος, με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Τσέλσι.

Premier League: Η αλλαγή στο VAR που έρχεται να... «ταράξει τα νερά»!-ThemaSports
02/05 @ 18:14

Premier League: Η αλλαγή στο VAR που έρχεται να... «ταράξει τα νερά»!

Οι οπαδοί στην Αγγλία θέλουν απεγνωσμένα τη συγκεκριμένη αλλαγή στο VAR, η οποία όμως εξετάζεται ακόμη από τους αξιωματούχους της Premier League και θεωρείται ως τη μεγαλύτερη ανανέωση από τότε που εισήχθη το σύστημα.

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι μένει, αλλά ποιοι... φεύγουν από την ομάδα;-ThemaSports
02/05 @ 17:11

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι μένει, αλλά ποιοι... φεύγουν από την ομάδα;

Ο Τσάβι πείστηκε εν τέλει, να παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για ακόμα έναν χρόνο -τουλάχιστον-, όταν και θα λήξει το υπάρχον συμβόλαιο του με τους “μπλαουγκράνα”.

Η Γιουνάιτεντ κρατά τον Τεν Χαγκ γιατί... δεν βρίσκει καλύτερο!-ThemaSports
02/05 @ 16:04

Η Γιουνάιτεντ κρατά τον Τεν Χαγκ γιατί... δεν βρίσκει καλύτερο!

Τα έβαλαν κάτω, τα υπολόγισαν, είδαν τις επιλογές που υπάρχουν στην «αγορά» και... καταλήγουν στην παραμονή Τεν Χαγκ! Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φέρονται να θεωρούν πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Ολλανδό αυτή τη στιγμή κι εκείνος ετοιμάζεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, παραμένοντας και τη νέα σεζόν στο πόστο του!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ