Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

– ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ AEK: Με την πορεία μας στην φάση των play-off έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε αυτήν την ευκαιρία, δηλαδή να δίνουμε τέτοιας κρισιμότητας αγώνες για τους στόχους που διεκδικούμε. Θα είναι ένας μεγάλος αγώνας την Κυριακή, τόσο για εμάς, όσο και για την ΑΕΚ. Σε αυτό το στάδιο της σεζόν η κάθε νίκη έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία, καθώς μπορεί να σου δώσει ή ακόμα και να σου εξασφαλίσει κάποια δεδομένα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα και στο πώς θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι απ’ όλες τις απόψεις. Οτιδήποτε άλλο δεν μας απασχολεί, ούτε βαθμολογικά σενάρια, ούτε άλλοι αγώνες, ούτε οτιδήποτε που δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης της Κυριακής. Πρώτα ο αγώνας και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά.

– ΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Η νίκη μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την περασμένη αγωνιστική ήταν πολύ σημαντική από βαθμολογικής άποψης, όπως βέβαια και στην αυτοπεποίθηση και τη δυναμική της ομάδας. Αν απομονώσουμε τη βαθμολογική σημασία της νίκης, μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε αυτόν τον μεγάλο και εξαιρετικά σημαντικό αγώνα την ερχόμενη Κυριακή με την ΑΕΚ. Αν δεν κερδίζαμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα ήταν πάλι σημαντικός ο αγώνας με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε όσα διεκδικούμε τώρα. Οι αποστάσεις ανάμεσα στις τρεις πρώτες ομάδες παρέμειναν οι ίδιες, όμως με μια αγωνιστική λιγότερη να απομένει. Το στοιχείο που καθιστά αμφίρροπη και απρόβλεπτη τη συνέχεια, είναι το γεγονός πως και οι τρεις ομάδες έχουν μεταξύ τους αγώνες, συνεπώς όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Επαναλαμβάνω πως εμείς συγκεντρωνόμαστε μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ και μόνο σε όσα μπορούμε να ελέγξουμε εμείς, ώστε να καταφέρουμε να τα κάνουμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Θα αξιολογήσουμε ξανά τα δεδομένα μετά το τέλος της αγωνιστικής και θα δούμε ποιο δρόμο θα έχουμε μπροστά μας.

– ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ: Η ομάδα πήρε άριστα στον τρόπο που διαχειρίστηκε τους δύο αγώνες κυπέλλου με τον Άρη. Πετύχαμε σε εξαιρετικά υψηλό βαθμό επιτυχίας το αγωνιστικό μας πλάνο στον πρώτο αγώνα στη Λεμεσό και πήραμε ένα σπουδαίο σκορ, το οποίο χρησιμοποιήσαμε ως ασπίδα στον επαναληπτικό, όπου και εκεί ακολουθήσαμε σε αρκετά καλό βαθμό το πλάνο μας στο γήπεδο και τα καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και τον δεύτερο αγώνα ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο αγωνιστικό προσανατολισμό, όμως το 0-0 ήταν αρκετό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αναγνωρίζουμε την πολύ καλή διαχείριση και τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, μέσα σε ένα απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα με μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πλέον βλέπουμε τον αγώνα της Κυριακής.

– Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ: Από τον επαναληπτικό αγώνα με τον Άρη κρατάμε και την παρουσία του κόσμου μας. Ήταν εντυπωσιακός ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όλο το γήπεδο ακολουθούσε τους οργανωμένους και κατάφεραν όλοι μαζί να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, που σχολιάστηκε με θαυμασμό ακόμη και από τους αντίπαλους. Πέρα από τον υπέροχο παλμό, η παρουσία ήταν και μαζική. Αξίζουν μπράβο σε όλους.

– ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Το γεγονός πως θα παίξουμε για 3η διαδοχική σεζόν σε τελικό κυπέλλου είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν είναι κάτι που συναντάς συχνά, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά ευρύτερα στο ποδόσφαιρο, ειδικά στις μέρες μας που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Απ’ εκεί και πέρα ο τελικός κυπέλλου είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και πάντοτε οι πιθανότητες κατάκτησης είναι στο 50-50. Στόχος είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ωστόσο, έχουμε ακόμη ένα μήνα μέχρι τον τελικό, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στο ποδόσφαιρο και θα δούμε μέχρι τότε με τι δεδομένα θα πάνε στον αγώνα οι δύο ομάδες. Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε τον τελικό. Όλες μας οι σκέψεις και οι προσπάθειες στρέφονται προς τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.

– ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝ ΜΠΕΖΟΥΣ: Ο σοβαρός τραυματισμός του Ρόμαν μας στεναχώρησε πρώτα για τον άνθρωπο Ρόμαν. Ξέρουμε πόσο πολύ αγαπά το ποδόσφαιρο, πόσο έχει δεθεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πόσο πολύ ήθελε να βοηθήσει σε αυτούς τους τελευταίους κρίσιμους αγώνες. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και χρειάζεται ψυχική δύναμη, υποστήριξη, υπομονή και δουλειά για να την ξεπεράσει. Ο ίδιος δείχνει μεγάλη θέληση για να τα καταφέρει. Απ’ εκεί και πέρα είναι μια σημαντική αγωνιστική απώλεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία η ομάδα θα επιχειρήσει να καλύψει με κινήσεις εκ των έσω. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να προχωρήσουμε μπροστά. Ο Ρόμαν υποβλήθηκε προχθές σε χειρουργική επέμβαση. Όπως μας έχει ενημερώσει το ιατρικό τιμ, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. Η περίοδος αποκατάστασης σε τέτοιους τραυματισμούς καθορίζεται στους έξι μήνες. Ο Ρόμαν διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη έναν χρόνο και τον αναμένουμε να επιστρέψει πίσω το συντομότερο δυνατό.

– ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ θα είναι εκτός οι τραυματίες Μπέζους, Φαμπιάνο, Λανγκ και Φράνσον που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και ο Κουλιμπαλί λόγω κίτρινων καρτών. Είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κασάμα και θα ξεκαθαρίσει μέχρι την τελευταία προπόνηση. 

– ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ»: Οι διαδικασίες για το ιδιόκτητο γήπεδο και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος» προχωρούν κανονικά και σε κάποια στιγμή ο Πρόεδρος και η Διοίκηση θα ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με τα δύο έργα. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ-ThemaSports
30/04 @ 19:10

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Η χρηματιστηριακή αξία του Γουίλι Σεμέδο, έφθασε το 1εκ. σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ThemaSports
30/04 @ 23:03

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διέψευσε μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου.

Η αλήθεια για Μίλετιτς...-ThemaSports
30/04 @ 16:24

Η αλήθεια για Μίλετιτς...

Δεύτερη σεζόν του Νεμάνια Μίλετιτς με την φανέλα της Ομόνοιας.

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς-ThemaSports
30/04 @ 13:00

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς

MVP της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε ο Νεμάνια Μίλετιτς.

Για πρώτη φορά!-ThemaSports
30/04 @ 20:41

Για πρώτη φορά!

Ακούγεται απίστευτο αλλά η Ομόνοια φέτος δεν κέρδισε την Πάφο στο ΓΣΠ.

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»-ThemaSports
30/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού», δημοσίευσε κείμενο με αυτούσιες τις δηλώσεις του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ