Επιστολή στην UEFA με καταγγελίες για ρατσιστικές προσβολές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ουσμάν Ντεμπελέ έστειλε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί η επιστροφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα να φαινόταν δύσκολη, αλλά ο Γάλλος δεν επηρεάστηκε, καθώς με γκολ και κερδισμένο πέναλτι συνέβαλλε τα μέγιστα στο 4-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Όπως αναμενόταν, το Montjuic αποδοκίμασε έντονα τον Γάλλο, τόσο για τον τρόπο που έφυγε από τους «μπλαουγκράνα», όσο και για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι.

«Το έχω ήδη βιώσει το 2021 να με γιουχάρουν εδώ στη Βαρκελώνη. Δεν είναι κάτι που επηρεάζει την απόδοσή μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω το παιχνίδι μου για τα σφυρίγματα. Έμεινα συγκεντρωμένος, εγώ έδωσα τα πάντα για να σκοράρω εδώ, να πάρω ένα πέναλτι... Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου», ανέφερε στο Canal+ ο 26χρονος, ωστόσο, οι Παριζιάνοι το πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Και αυτό διότι με επιστολή τους στην UEFA καταγγέλλουν ρατσιστικές προσβολές ορισμένων οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ, με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση το επόμενο διάστημα.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέρσι ήταν η Μπράιτον, φέτος είναι η Μπόρνμουθ: Αξίζει ο Άντονι Ιραόλα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς;-ThemaSports
01/05 @ 20:15

Πέρσι ήταν η Μπράιτον, φέτος είναι η Μπόρνμουθ: Αξίζει ο Άντονι Ιραόλα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς;

Άντονι Ιραόλα. Ο προπονητής της χρονιάς. Ακόμη και αν δεν πάρει πρωτάθλημα. Ακόμη και αν δεν βγει στην Ευρώπη. Είναι «επικό» αυτό που πραγματοποιεί φέτος με την Μπόρνμουθ. Από την αδιανόητη συγκομιδή βαθμών, μέχρι το… Champions League που θα διεκδικούσε, αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε τον Νοέμβριο!

Νέο δημοσίευμα για το ΜΕΛΛΟΝ του Κάστανου - Η Σαλερνιτάνα και οι... υποψήφιοι μνηστήρες-ThemaSports
01/05 @ 19:17

Νέο δημοσίευμα για το ΜΕΛΛΟΝ του Κάστανου - Η Σαλερνιτάνα και οι... υποψήφιοι μνηστήρες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttosalernitana.com, το μέλλον του Κύπριου διεθνή μέσου, Γρηγόρη Κάστανου στη Σαλερνιτάνα παραμένει αβέβαιο, παρότι όπως αναφέρει, είναι από τους λίγους παίκτες της ομάδας που διασώθηκε στη φετινή «καταστροφική» χρονιά στη Serie A.

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ - Ακυρώνει το «αντίο» λόγω... αποτυχίας!-ThemaSports
01/05 @ 18:22

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ - Ακυρώνει το «αντίο» λόγω... αποτυχίας!

Αγγλικό Μέσο αποκαλύπτει την πρόθεση της Λίβερπουλ... να μην «αποχαιρετήσει» όπως πρέπει τον Κλοπ!

Ράγισε καρδιές ο Ιμπραΐμοβιτς για Ραϊόλα: «Στέρεψα από δάκρυα, μου λείπεις πολύ να ξέρεις»-ThemaSports
01/05 @ 18:08

Ράγισε καρδιές ο Ιμπραΐμοβιτς για Ραϊόλα: «Στέρεψα από δάκρυα, μου λείπεις πολύ να ξέρεις»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του...

Τον καλεί ξανά η Βεστφαλία; Η Ντόρτμουντ θέλει πάλι Κλοπ, αφού τον αφήσει να... ξεκουραστεί! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 16:32

Τον καλεί ξανά η Βεστφαλία; Η Ντόρτμουντ θέλει πάλι Κλοπ, αφού τον αφήσει να... ξεκουραστεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος στο Signal Iduna Park τον αγάπησε τρομερά, όπως συμβαίνει και στο «Άνφιλντ». Και όλοι στο Yellow Wall θα ήθελαν να τον ξαναδούν. Και το σενάριο που κυκλοφόρησε περί της πιθανής επιστροφής του Γιούργκεν Κλοπ στην Ντόρτμουντ στο άμεσο μέλλον, μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει στους Βεστφαλούς!

«Ο θάνατος σου, η ζωή μου!»: Ιταλία και Γερμανία... συμμάχησαν κατά της Premier League! -ThemaSports
01/05 @ 20:25

«Ο θάνατος σου, η ζωή μου!»: Ιταλία και Γερμανία... συμμάχησαν κατά της Premier League!

Μπορεί η Premier League να αποτελεί το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη, όμως οι αγγλικές ομάδες φέτος, έξω από τα σύνορα, τα έχουν κάνει… μαντάρα. Ιταλία και Γερμανία σίγουρα δεν έχουν την αίγλη του «Νησιού», έχουν όμως από τρεις ομάδες στα ημιτελικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ