Ανδρέας Σταύρου

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει ότι και στο παρελθόν μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον Άρη

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κομβικό παιχνίδι για τους γαλαζοκίτρινους την Κυριακή κόντρα στον Άρη, με απώτερο σκοπό η ομάδα να κερδίσει, να παραμείνει στην κορυφή και να περιμένει δώρο από την Λάρνακα.

Εννοείται πως μία ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα χρειάζεται να βλέπει μόνο τους δικούς της αγώνες με στόχο να κερδίζει και να μην ασχολείται το τι θα γίνει στα άλλα ματς.

Φυσικά με ενδεχόμενη ισοπαλία στο ΑΕΚ - Ομόνοια ή νίκη των πράσινων, τότε η ομάδα του Σα Πίντο αν πάρει το τρίποντο το πρωτάθλημα θα είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Το ζήτημα σε ένα παιχνίδι κόντρα στον πληγωμένο και πεινασμένο Άρη είναι να μην πέσει στην παγίδα του αντιπάλου, να κάνει σωστό και έξυπνο παιχνίδι, ενώ τεράστιο όπλο θα είναι και ο κόσμος του που θα κατακλύσει τις κερκίδες και θα περιμένει ανάλογη παρουσία από τους παίκτες.

Φάρος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι το προηγούμενο κόντρα στον Άρη μέσα στο ΓΣΠ όπου ο ΑΠΟΕΛ έβαλε γκολ νωρίς, έκλεισε καλά τους παίκτες του Σπιλέφσκι, έκανε σωστή διαχείριση και κέρδισε.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

Αήττητο για σχεδόν 9 χρόνια-ThemaSports
30/04 @ 20:12

Αήττητο για σχεδόν 9 χρόνια

Από τον Δεκέμβριο του 2015 έχει να χάσει από την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...-ThemaSports
30/04 @ 13:19

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στις 11 Μαΐου.

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»-ThemaSports
29/04 @ 19:22

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»

Εξάντλησαν τα εισιτήρια τριών κερκίδων του ΓΣΠ οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ