Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ για να χρησιμοποιεί ως έδρα το ΓΣΠ τη νέα σεζόν στην Α' κατηγορία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ να παίζει στο ΓΣΠ τη νέα σεζόν: «Συζητήσεις δεν έγιναν μαζί μας, όμως έγινε κρούση προς την πλευρά μας. Δεν ήταν αρνητική η απάντηση μας, είπαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα τους και από εκεί και πέρα να δούμε ποιες ομάδες θα παίξουν εδώ, αν αυτές θα παίζουν Ευρώπη κλπ. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να δούμε. Θα το δούμε εσωτερικά. Υπάρχουν διάφορα δεδομένα. Καταρχήν αντιλαμβάνεστε ότι η πρώτη κατηγορία είναι άλλο πράγμα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί διεξαγωγής, ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Το άλλο είναι η καταβολή των ποσών που πρέπει να πληρώνονται, που είναι πιο ψηλά από της δεύτερης κατηγορίας. Τρίτο έχουμε κάποια θέματα με τη μη καταβολή χρήματων και αποφασίσαμε πως δεν θα συνεχιστεί αυτό. Όλα αυτά θα συνυπολογιστούν, δεν είναι απλή απόφαση».

Για τα ποσά: «Τα ποσά είναι τα ίδια. Με τον Ολυμπιακό κάναμε ένα άλλο υπολογισμό. Εξαρτάται. Αρνητικοί δεν είμαστε, όμως υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη».

Για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο τα μητρώο των οπαδών να περάσουν στις ομάδες: «Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια σκέψη, αλλά και να γίνει αυτή η αλλαγή μπορεί να τηρείται από τα σωματεία το μητρώο, αλλά το κεντρικό μητρώο θα είναι στον ΚΟΑ».

Για το αν υπάρχουν άλλα θέματα που απασχολούν εκτός από το οικονομικό: «Όχι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο. Είναι η προπληρωμή του οικονομικού, οι κανονισμοί που πρέπει να σέβονται. Είναι ποδόσφαιρο, αλλά να μην υπερβαίνουμε τα όρια».

Για τα οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας στο ΓΣΠ: «Γίνονται προσπάθειες για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Απασχολεί και τις δυο ομάδες, είναι γνωστό ότι τα οφειλόμενα του ΑΠΟΕΛ είναι μεγαλύτερα από αυτές τις δύο ομάδες»

Για το αν έγινε διακανονισμός με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν έγινε διακανονισμός. Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι θέμα του Δ.Σ. αλλά πρέπει να γίνει διακανονισμός. Υπάρχει καλή θέληση για να βρεθεί μια λύση».

Για τα έργα συντήρησης του ΓΣΠ: «Είχαμε αποταθεί στον ΚΟΑ. Δεν πήραμε ποτέ χρήματα από αυτά που ζητάμε. Η δικαιολογία είναι πως εμείς βαστούμε. Περιμένουμε την έγκριση των αιτημάτων μας. Το πιο σοβαρό μας θέμα είναι ο φωτισμός, είναι απαίτηση της UEFA να φτάσουμε σε ένα σημείο. Υπάρχει κίνδυνος να πάμε κατηγορία 3 αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει στον φωτισμό. Πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει, για να επικοινωνήσουμε με την UEFA».

Για το ότι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους γήπεδο: «Θα μας επηρεάσει όταν φύγουν, αλλά θα δούμε. Τρόποι υπάρχουν».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Έχουμε μια συμφωνία με τον Δήμο Στροβόλου, η αντιπαροχή είναι ο καθαρισμός των έξω χώρων από τον Δήμο. Ξεκίνησε ήδη ο καθαρισμός με βάση τη συμφωνία».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ