Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχελής Φιλίππου, ο οποίος μίλησε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του, να ανέβει στα «σαλόνια» της Α' κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της ομάδας: «Οι ομάδες που δημιουργούνται με το τρόπο που δημιουργήθηκε η δική μας έχουν ταβάνι, ειδικά στο εξωτερικό, διότι δεν είναι εύκολο το εγχείρημα. Είναι πραγματικότητα ότι ως ένα πρότζεκτ που άρχισε από οπαδούς έχει εξέλιξη και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο».

Για το πως αισθάνονται μετά τη μαθηματική άνοδο: «Ονειρευόμασταν πάντα τι θα κάναμε αν ανεβαίναμε στην πρώτη κατηγορία. Από το περασμένο Σάββατο νιώθουμε ανακούφιση και περιμένουμε την επόμενη σεζόν, θέλουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία. Τα πάντα θα κριθούν στη μονομαχία με την Ομόνοια Αραδίππου».

Για το αν θα αντέξει η ομάδα του στην πρώτη κατηγορία: «Με τα μέσα που θα έχουμε θέλουμε να φτάσουμε στο απόλυτο μας σημείο, μένοντας στην πρώτη κατηγορία, ευελπιστώ να τα καταφέρουμε ως ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμοι για κάποιες οικονομικές υπερβάσεις και για το θέμα της κάρτας φιλάθλου: «Δεν είναι ταμπού για εμάς οι ξένοι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να δώσουμε προτεραιότητα στον ντόπιο ποδοσφαιριστή, χωρίς να υποβαθμίζουμε το ρόλο των υπόλοιπων. Η βάση της ομάδας θα είναι οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν. Θα πάμε με κάποιους ξένους, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις. Μπορεί να είναι και δέκα οι ξένοι, μπορεί και τρεις, κανείς δεν γνωρίζει όσα θα γίνουν. Για το θέμα της κάρτας φιλάθλου έχει νομοθετική υφή το ζήτημα. Το «τρέχουμε» ως διοίκηση, γίνονται σκέψεις και επαφές, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, αλλά οι θέσεις και οι αρχές μας είναι σημαντικές. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, διότι μας δίνει δύναμη. Ο κόσμος μας αξίζει να είναι στην πρώτη κατηγορία και να βλέπει στα υψηλά «σκαλοπάτια» την ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, ακόμα είναι νωρίς και προκύπτουν και συνεχώς εξελίξεις».

Για το γηπεδικό και την έδρα της Ομόνοιας 29Μ: «Είναι και θέμα ασφάλειας το γηπεδικό. Για να διασφαλιστεί αυτό, ένα γήπεδο υπάρχει ως επιλογή και είναι το ΓΣΠ. Σύγχρονο γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει οπαδούς δύο ομάδων με ασφάλεια και γήπεδο δοκιμασμένο».

Για το αν είναι σε επαφές με το ΓΣΠ: «Ναι, συζητάμε. Όμως, μπορούμε να έχουμε κάτι σήμερα που μπορεί να μην ισχύει αύριο, άρα δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο αυτή την στιγμή».

Για το αν θα ανέβει ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία και αν υπάρχουν επιφανείς οπαδοί και φίλοι της ομάδας που μπορούν να βοηθήσουν: «Σε πρώτη φάση θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό χορηγικό πακέτο της ομάδας. Όσο επιφανείς και να είναι κάποιοι, είναι πιο εύκολο να δίνουν, παίρνοντας κάποια πράγματα μέσα στη χρονιά. Όσα χρήματα και να «κρατάει» κάποιος σκέφτεται επιχειρηματικά. Θέλουμε να φτιάξουμε συνθήκες που θα μας καταστήσουν ελκυστικό προορισμό για χορηγούς».

Για το αν χαίρονται με τις επιτυχίες της Ομόνοιας την οποία υποστήριζαν φανατικά κάποτε: «Είναι άλλη ομάδα. Όπως δεν θα χαρούμε τις επιτυχίες της, δεν θα στεναχωρηθούμε με τις αποτυχίες. Δεν θα κρίνω κανέναν για τις επιλογές του».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
16/05 @ 19:00

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ

Δεν επιβεβαιώνονται ακόμη οι πληροφορίες ότι η Ομόνοια 29Μ θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Περιστερώνας στην Α' κατηγορία τη νέα σεζόν (2024-2025).

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»-ThemaSports
16/05 @ 15:43

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Ομόνοιας 29Μ, Ανδρέας Σάββα.

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα-ThemaSports
15/05 @ 15:23

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των διοικούντων την Ομόνοια 29ης Μαΐου για την εξεύρεση της έδρας της ομάδας για την σεζόν 2024/25.

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
14/05 @ 19:31

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιώργο Πετράκη είναι η Ομόνοια 29ης Μαΐου.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...-ThemaSports
13/05 @ 16:27

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...

Η ανακοίνωση:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ