Η έκρυθμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν έχει προκαλέσει ανησυχία και σε... επίπεδο Ευρωλίγκας. Άγνωστο αν θα μπορέσει να ταξιδέψει η Μακάμπι για το Βελιγράδι εν όψει του play in με Μπασκόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

H ιρανική επίθεση με drones και πυραύλους εναντίον του Ισραήλ έχει προκαλέσει παγκόσμιο «συναγερμό» με τις προεκτάσεις και στον αθλητισμό να είναι αναπόφευκτες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που χθες επικράτησε 91-82 της Χάποελ Χολόν φτάνοντας τις 16 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, επρόκειτο να πετάξει στις 13:00 σήμερα για το Βελιγράδι, εν όψει του play in της Ευρωλίγκας με την Μπασκόνια την προσεχή Τρίτη, ωστόσο χθες βράδυ ανεστάλησαν οι πτήσεις από το Ισραήλ μέχρι νεωτέρας.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής έβγαινε από τα ισραηλινά ΜΜΕ, βάσει και της πληροφόρησης που υπήρχε από τον σύλλογο, ένας καθησυχαστικός τόνος ως προς τη μετάβαση της αποστολής στο Βελιγράδι, αφού-για την ώρα τουλάχιστον-η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται και το πρωί της Κυριακής άνοιξε πάλι ο εναέριος χώρος, με αλλαγές-ωστόσο-σε αρκετές πτήσεις.

Όμως σε κάθε περίπτωση είναι λογικό να υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις της ομάδας για τα όσα συμβαίνουν. Κι ασφαλώς η όποια συζήτηση περί επιστροφής της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια μοιάζει πλέον εντελώς ανεδαφική, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν.

Βάσει προγράμματος, η Μακάμπι θα είναι από σήμερα στο Βελιγράδι και εφόσον νικήσει την Τρίτη (και βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού για τα playoffs) θα επιστρέψει το ίδιο βράδυ στο Τελ Αβίβ, αν και μετά τα τελευταία γεγονότα δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να παραμείνει η αποστολή στη Σερβία για λόγους ασφαλείας.

Αυτό θα συμβεί σίγουρα σε περίπτωση ήττας, αφού θα ακολουθήσει την Παρασκευή ο δεύτερος αγώνας των play in, στο Βελιγράδι, απέναντι στον νικητή ανάμεσα σε Εφές-Βίρτους Μπολόνια, από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος της Ρεάλ στα playoffs.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωλίγκα: Κατέθεσε υποψηφιότητα και τρίτη πόλη για το Final-4 του 2025!-ThemaSports
18/05 @ 14:27

Ευρωλίγκα: Κατέθεσε υποψηφιότητα και τρίτη πόλη για το Final-4 του 2025!

Την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για να διοργανώσει το Final-4 της Ευρωλίγκας έλαβε και έκανε γνωστή και επίσημα η Βαρκελώνη.

Ωραία τα Final 4 της Ευρωλίγκας, όμως ήρθε η ώρα να τα... καταργήσουμε-ThemaSports
11/05 @ 15:39

Ωραία τα Final 4 της Ευρωλίγκας, όμως ήρθε η ώρα να τα... καταργήσουμε

Μήπως ήρθε η ώρα η σεζόν στην Ευρωλίγκα να μην κλείνει… βιαστικά σε ένα τριήμερο, αλλά να έχει το σασπένς που αξίζουν να απολαμβάνουν οι φίλαθλοι;

Αταμάν στους παίκτες: «Μηδέν πιθανότητες να έφευγα! Θα πάρουμε τον τίτλο με άλλες δύο νίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 01:47

Αταμάν στους παίκτες: «Μηδέν πιθανότητες να έφευγα! Θα πάρουμε τον τίτλο με άλλες δύο νίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση στο Final 4.

Μπηχτή Γιαννακόπουλου: «Εμείς θέλουμε την κούπα, τα συγχαρητήρια για το Final Four είναι για άλλες ομάδες»-ThemaSports
08/05 @ 00:45

Μπηχτή Γιαννακόπουλου: «Εμείς θέλουμε την κούπα, τα συγχαρητήρια για το Final Four είναι για άλλες ομάδες»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγα λεπτά μετά την πρόκριση του Τριφυλλιού στο Final Four του Βερολίνου, έστειλε το μήνυμά του για την επιστροφή των «πράσινων».

Ξέσπασμα Κάτας: «Δεν γίνεται οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν το τέλος, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως ο Παναθηναϊκός»-ThemaSports
08/05 @ 00:37

Ξέσπασμα Κάτας: «Δεν γίνεται οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν το τέλος, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως ο Παναθηναϊκός»

Μετά τις... αμετάφραστες αιχμές στη Nova, ο Κάτας έγινε πολύ πιο σαφής στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ντροπιασμένος για το απίθανο 35-10 υπέρ του Παναθηναϊκού στις βολές.

Αταμάν: «Αυτές οι γροθιές είναι για όλους όσοι μας στηρίζουν - Τώρα είμαστε υποψήφιοι για πρωταθλητές Ευρώπης»-ThemaSports
08/05 @ 00:26

Αταμάν: «Αυτές οι γροθιές είναι για όλους όσοι μας στηρίζουν - Τώρα είμαστε υποψήφιοι για πρωταθλητές Ευρώπης»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ