Τοποθετήθηκε για το κεφάλαιο Εθνική Κύπρου ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Kick Off» της Cablenet.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι ανέφερε:

Για την Εθνική: «Η Εθνική αυτή την στιγμή έχει ένα υλικό. Αρκετοί παίκτες είναι έμπειροι είτε από τις ομάδες τους είτε παίζουν στο εξωτερικό. Μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα από τον όμιλο. Είναι ένα σύνολο που πρέπει να δουλέψει σκληρά. Μας έχουν ξοφλημένους αλλά εμείς πρέπει να τους διαψεύσουμε. Να μην μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από την ομάδα μας. Έχουμε καλό υλικό, να δουλέψουμε περισσότερο».

Αν θα τον ενδιέφερε να κάτσει στον πάγκο της Κύπρου: «Για εμένα η Εθνική είναι πιο ψηλά από κάθε ομάδα. Είναι η χώρα μου. Δεν θέλω να μου κάνει χάρη η Ομοσπονδία. Αν κρίνει ότι ο Αυγουστή έχει το πακέτο τότε με ενδιαφέρει. Όπως θα ενδιέφερε κάθε προπονητή. Είναι το πιο ψηλό επίπεδο».

«Ήμουν με τον Αναστασιάδη στις κλήσεις. Έκανε εξαιρετική χρονιά ο κύριος Αναστασιάδης. Έχω μνήμη από το 0-2 στην Ιταλία και χάσαμε 3-2 στα τελευταία λεπτά. Το θυμάμαι. Μέχρι το 70’ ήταν 0-2. Ο κόουτς έβαζε επιθετικό αντί αμυντικό. Έβαλε τον Κωνσταντίνου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά ήταν ένας κόουτς που πάντα σου έδινε την εντύπωση πως θέλει τη νίκη».

Για το υλικό στην Εθνική Κύπρου: «Υπήρχαν αρκετά καλοί παίκτες τότε. Και τώρα υπάρχουν. Σε κάθε ματς είσαι αουτσάιντερ άρα πρέπει να δώσεις παραπάνω από τον αντίπαλο στο γήπεδο. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ότι ο παίκτης πρέπει να σκέφτεται την Εθνική. Είναι υπόχρεος να το πράξει. Αν δεν το κάνει καλύτερα να μην έρθει. Να πει ότι είναι τραυματίας και να πει δεν θέλω να έρθω. Δεν μπορεί ατομικά κάποιος να κάνει κάτι σε αυτό το επίπεδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας-ThemaSports
19/05 @ 15:44

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του EURO under-17.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!-ThemaSports
19/05 @ 15:05

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό πρώτο αγώνα της Εθνικής μας με την Τσεχία για τον πρώτο όμιλο του EURO U-17.

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»-ThemaSports
19/05 @ 14:27

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO under 17 και οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο μας, μίλησαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της UEFA.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»-ThemaSports
19/05 @ 12:58

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Κωστάκης Αρτυματάς επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!-ThemaSports
19/05 @ 12:07

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Αναμονή τέλος! Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του EURO U-17 φτάνει στο τέλος της!

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
18/05 @ 13:03

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

Σε ρυθμούς πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ