Για 8η συνεχή χρονιά η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει έμπρακτα τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ως ονομαστικός χορηγός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού άρχισε, καθώς θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Απριλίου 2024, με την ΟΠΑΠ Κύπρου να είναι για ακόμη μια χρονιά μεγάλος συμπαραστάτης.

Η διαχρονική στήριξη της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρείας στον αθλητισμό της Κύπρου και η συμβολή της στην ανάπτυξη και διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων την καθιστά ως ένα από τους πιο σημαντικούς συντελεστές στη διεξαγωγή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Χιλιάδες δρομείς θα κατακλύσουν και φέτος τη Λεμεσό στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του νησιού και η ΟΠΑΠ Κύπρου ως ονομαστικός χορηγός αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της στον αθλητισμό.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου

Η συμβολή της στην ανάπτυξη και ενδυνάμωσή του αθλητισμού στη χώρα μας είναι διαχρονική με την επιχορήγηση αθλητών, ομοσπονδιών και αθλητικών σωματείων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και του ευπρεπούς συναγωνισμού.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.limassolmarathon.com

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πελενδρίτου: «Από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω στην ζωή μου και για την Κύπρο μας»-ThemaSports
27/04 @ 11:53

Πελενδρίτου: «Από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω στην ζωή μου και για την Κύπρο μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε η Παραολυμπιονίκης κολυμβήτρια, Καρολίνα Πελενδρίτου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που έρχονται αλλά και για όλα όσα αφορούν την ίδια.

ΜΙΔΑΣ των κρίκων: Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Πετρούνιας κατέκτησε το 7ο ΧΡΥΣΟ σε Ευρωπαϊκό και έγραψε ιστορία!-ThemaSports
26/04 @ 21:37

ΜΙΔΑΣ των κρίκων: Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Πετρούνιας κατέκτησε το 7ο ΧΡΥΣΟ σε Ευρωπαϊκό και έγραψε ιστορία!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ξανά το θαύμα του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι.

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα-ThemaSports
26/04 @ 14:13

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα

Η Μαριλένα Μακρή εξασφάλισε την Ολυμπιακή Κάρτα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» στην κατηγορία ILCA6 στην Ιστιοπλοΐα.

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ-ThemaSports
26/04 @ 12:57

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ

Tη Δευτέρα (28/04) το βράδυ συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα στον Παρνασσό και την Sabbianco Aνόρθωση, για τη διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας στο Χάντμπολ.

Πρώτη επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
25/04 @ 18:33

Πρώτη επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Η μεγαλύτερη διοργάνωση που ανατέθηκε ποτέ στην ΚΟΕΑΣ είναι αναμφίβολα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου έχει ψηλά στη λίστα των κορυφαίων διοργανώσεων υπό την ευθύνη της.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ