Πόλυς Χαραλάμπους

Ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, επανέλαβε στην χθεσινή συνέλευση, ότι πέραν από κάποιες βολιδοσκοπήσεις, δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική πρόταση, για ανάληψη της διαχείρισης της ομάδας. Εννοώντας βασικά, ότι ποτέ δεν εμφανίστηκε επενδυτής με σοβαρό πλάνο. Είπε χαρακτηριστικά:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αρκετοί μας έχουν πλησιάσει, ενδιαφερόμενοι λεγόμενοι επενδυτές ή εταιρείες ή φίλοι του Σωματείου λέγοντας μας ότι έχουν σκοπό να επενδύσουν ή να αναλάβουν τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κανείς δεν μας έχει κάνει κάποια ουσιαστική πρόταση μέχρι στιγμής. Βολιδοσκοπήσεις έχουμε δεχθεί πολλές φορές και κάποιες πρόσφατα. Όταν υπάρχει κάτι επίσημα να είστε σίγουροι ότι θα το αναφέρουμε αμέσως».

Ξέροντας το κλίμα και την τάση που επικρατεί μέσα στον κόσμο της ΑΕΛ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, επέλεξε να μην μοιραστεί με τα μέλη τις δικές του προθέσεις. Αν έχει αποφασίσει να διεκδικήσει επανεκλογή ή όχι. Δεν έκανε άσχημα, επειδή αν μη τι άλλο, έδωσε την …πάσα σε κάποιο άλλον άνθρωπο που ενδεχομένως να ενδιαφέρεται να κατεβάσει συνδυασμό ενόψει της συνέλευσης στις 24/4.

Οι πληροφορίες πάντως επιμένουν, ότι το πιθανότερο σενάριο, είναι ο πρόεδρος της ΑΕΛ, να σχηματίσει συνδυασμό για να μείνει στην θέση για άλλα δυο χρόνια.

Αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές προσώπων, στην στελέχωση της διοίκησης. 

Ήταν ικανοποιητική η παρουσία των μελών στη συνέλευση, δείχνοντας ότι αγωνιούν για τα δρώμενα στην ομάδα και στον σύλλογο. Ήταν περίπου 200 άτομα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

Γελά και το παρδαλό κατσίκι! Ποιον θυμηθήκαμε… -ThemaSports
25/04 @ 08:22

Γελά και το παρδαλό κατσίκι! Ποιον θυμηθήκαμε…

Πριν καμιά δεκαετία είχε χρησιμοποιήσει την παραπάνω φράση, ο μακαριστός Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θυμόμαστε με ποια αφορμή την είχε εκστομίσει, ο τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας…

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού… -ThemaSports
24/04 @ 13:02

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού…

Το ΔΣ της επιτροπής διαχείρισης της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, ζητά την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι… -ThemaSports
21/04 @ 09:31

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι…

Όσοι οπαδοί της ΑΕΛ «σπατάλησαν» δυο ώρες από τη ζωή τους, για να παρακολουθήσουν τον ψεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, απογοητεύτηκαν για άλλη μια φορά…

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος! -ThemaSports
18/04 @ 09:30

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος!

Η συμμετοχή της Πάφος Fc για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Κόκα-Κόλα, «παίζει» δεξιά – αριστερά στα μήντια. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία (μέχρι την επόμενη) της ομάδας, την οποία συντηρούν οικονομικά οι Ρώσοι Λομάκιν και Ντουμπόφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ