H Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια κάνει έξυπνες μεταγραφές. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να βάζει το χέρι στη τσέπη αρκετά βαθιά, όμως, αυτές οι προσθήκες δεν γίνονται μόνο με γνώμονα το παρόν μα κυρίως το μέλλον του συλλόγου, όπου ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να δει ολοένα και περισσότερα τρόπαια και διακρίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ισπανική ομάδα, τόσο φέτος, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί πολλάκις με προβλήματα στην άμυνα. Ο Έντερ Μιλιτάο και ο Ντέιβιντ Αλάμπα τραυματίστηκαν στο γόνατο και έμειναν για πολλούς μήνες έξω. Γι’ αυτό από εδώ και πέρα οι «μερένχες» ψάχνουν κάποιον κεντρικό αμυντικό που θα έχει όλα τα φόντα, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ του συλλόγου και στη συνέχεια να γίνει βασικός και αναντικατάστατος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη μία λίστα με πολλά ονόματα. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όπου δύσκολα πέφτει έξω, πρώτος και καλύτερος για την ώρα είναι ο Λένι Γιορό. Ο Γάλλος στόπερ τη φετινή αγωνιστική χρονιά κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Λιλ. Είναι μόλις 19 ετών και ήδη είναι πολλοί εκείνοι που βλέπουν ότι αν συνεχίσει έτσι θα έχει μία λαμπρή καριέρα.

Άλλωστε οι άνθρωποι της Λιλ -και όχι μόνο- του έχουν κολλήσει την ταμπέλα «Γάλλος Ράμος». Και αυτό γιατί έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα στα πόδια του, ενώ είναι και ιδιαίτερα δυνατός στο ψηλό παιχνίδι!

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κινηθεί άμεσα για τον Γιορό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κινηθεί άμεσα για τον Γιορό!

Η Λιλ δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γαλλία φέτος, όπως είχε κάνει το 2021. Όμως, τα ματς που έχει κάνει ο Λένι Γιορό ήταν και παραμένουν ικανά, ώστε να τον… στείλουν σε μία πολύ καλή ομάδα. Είτε το καλοκαίρι που έρχεται, είτε αργότερα.

Ναι μεν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις πρώτες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον για την αγορά του και υπάρχουν ήδη επαφές μαζί του. Παρόλα αυτά δεν είναι η μοναδική ομάδα. Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της Λιλ δεν έχουν σκοπό να τον πουλήσουν αν στα χέρια τους δεν φτάσει μία πρόταση που θα αγγίζει τα 60 με 70 εκατομμύρια ευρώ!

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βιρτζ!-ThemaSports
27/04 @ 16:03

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βιρτζ!

Κανείς δεν λέει όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης! Αργά ή γρήγορα η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα υποκύψει στα θέλω της «Βασίλισσας».

Έμερι: «Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, καλό τεστ για εμάς»-ThemaSports
27/04 @ 15:39

Έμερι: «Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, καλό τεστ για εμάς»

Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη χαρακτήρισε ο Ουνάι Έμερι τον Ολυμπιακό σχολιάζοντας τις προσεχείς αναμετρήσεις της Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Αρτέτα συμβουλεύτηκε τον Βενγκέρ για τον... τίτλο-ThemaSports
27/04 @ 15:24

Ο Αρτέτα συμβουλεύτηκε τον Βενγκέρ για τον... τίτλο

Ο Μικέλ Αρτέτα είπε ότι ζήτησε την συμβουλή του Αρσέν Βενγκέρ, λίγο πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, που θα γίνει αύριο (28/4) με αντίπαλο την Τότεναμ.

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»-ThemaSports
27/04 @ 15:10

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»

Η απουσία της Στεφανί Φραπάρ από τη λίστα των διαιτητών του προσεχούς EURO, αλλά και αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της! -ThemaSports
27/04 @ 13:56

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της!

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν!

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)-ThemaSports
27/04 @ 13:31

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)

Ένα ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιρλανδία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ