Tα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ. Εκεί θα οριστικοποιηθεί η έδρα του τελικού, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το Πανθεσσαλικό, όπως και ο αριθμός εισιτηρίων των φιναλίστ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε λιγότερο από 24 ώρες είναι προγραμματισμένη η καθοριστική σύσκεψη για το φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επίσημα πλέον – για αύριο Πέμπτη (28/3) στην ΕΠΟ, παρουσία των ισχυρών ανδρών των δύο φιναλίστ των κ.κ. Γιάννη Αλαφούζου του Παναθηναϊκού και Θόδωρου Καρυπίδη του Άρη που επέστρεψε από το Σικάγο.

 Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είχε βρεθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μαζί με τον Νίκο Γκάλη. Είχε αναχωρήσει τη Δευτέρα (20/3) για τις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους, και παρέμεινε μέχρι και την 25η Μαρτίου. Μέχρι δηλαδή και την ημέρα των 110ων γενεθλίων του συλλόγου όπου και τα γιόρτασε.

Μάλιστα μεταξύ άλλων βρέθηκε όπως είχε προγραμματίσει στις εκδηλώσεις της ομογένειας για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου και την παρέλαση, ενώ μαζί με τον Γκάλη βραβεύτηκαν από τους Έλληνες της διασποράς. Επίσης οι δυο τους ήταν προσκεκλημένοι σε διάφορα events της ομογένειας στο Σικάγο, και παρακολούθησαν το παιχνίδι των Σικάγο Μπουλς με τους Μπόστον Σέλτικς στο United Center. Μαζί τους ήταν ο επιστήθιος φίλος τους Στάθης Ρούσσος και ο ιδιοκτήτης της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς.

Μετά τα γενέθλια φουλ για τελικό

Πλέον όμως η προσοχή του Καρυπίδη όπως και όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων είναι στραμμένη αποκλειστικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Επιθυμία όλων για το παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου (υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει η συγκεκριμένη ημερομηνία μόνο σε περίπτωση πρόκρισης των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League), είναι να ξεκαθαρίσουν δύο παράμετροι. Να «κλειδώσει» η έδρα που θα το φιλοξενήσει, με όλα να δείχνουν βάση της προκήρυξης πως θα είναι το Πανθεσσαλικό Σταδιο του Βόλου, μετά την πρόκριση μίας ομάδας από την Αθήνα (Παναθηναϊκός) και μίας από την Θεσσαλονίκη (Άρης). Και στη συνέχεια ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρουν οι δύο φιναλίστ.

Ο Μπέος, τα 4.000 και η Αριστοτέλους

Η παρουσία του Δημάρχου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, στην αυριανή συνάντηση φέρνει ακόμη πιο κοντά την έδρα – και – του φετινού τελικού του Κυπέλλου να είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αν και η απόφαση της ΔΕΑΒ να μην δώσει άδεια για την παρουσία φιλάθλων στο Βόλος – Κηφισιά βάζει νέα θέματα. Αυτό που απομένει να φανεί είναι ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων, σε περίπτωση που μέχρι τότε λυθεί το θέμα των καμερών. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εδώ και μέρες δύσκολα αυτός να ξεπεράσει τις 4.000 για τους δύο φιναλίστ.

Έναν αριθμό που σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr γνωρίζουν οι δύο ΠΑΕ και σίγουρα δεν τους αρέσει. Πολύ απλά γιατί είναι πολύ μικρός. Για αυτό και είχε υπάρξει μεταξύ τους επικοινωνία, προς εύρεση λύσης. Δύσκολα πάντως θα αυξηθεί κατά πολύ αφού οι δύο φιναλίστ θα πάρουν από ένα πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Η κερκίδα των επισήμων θα πάει στους χορηγούς από πλευράς της ΕΠΟ, με έναν αριθμό που αγγίζει τις 7.000 και η απέναντι θα μείνει άδεια (!!!) για τα μέτρα τάξης. Κάτι που αναμένεται να ζητήσει και η αστυνομία του Βόλου.

Όπως φάνηκε και προ διημέρου στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης ο αριθμός των 4.000 εισιτηρίων φαντάζει υπερβολικά μικρός για να καλύψει τις ανάγκες που θα υπάρξουν. Κάτι που ισχύει και για τον Παναθηναϊκό.

Το ξεκαθάρισμα και… η αποφυγή

Πλέον τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το πρωί της Πέμπτης (28/3) στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί. Εκεί όπου θα οριστικοποιηθεί και η έδρα του τελικού, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως και ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρουνε οι δύο φιναλίστ.

Όσο για αυτό που απεύχονται άπαντες και στην Ελληνική Ομοσπονδία, είναι ο τελικός να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών όπως ο περσινός στο ίδιο στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

monobala.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλει τον Ιωάννιδη, ακόμη και αν παραμείνει το «κανόνι» της!-ThemaSports
27/04 @ 13:44

Θέλει τον Ιωάννιδη, ακόμη και αν παραμείνει το «κανόνι» της!

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας σκέφτεται πλέον να κινηθεί για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη ακόμη κι αν παραμείνει ο Βίκτορ Γιόκερες στην ομάδα.

«Γκάζια» από Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού-ThemaSports
27/04 @ 12:53

«Γκάζια» από Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές που κάνει παρατηρήσεις, και μάλιστα σε έντονο ύφος, στους ποδοσφαιριστές του μετά από κάποιο παιχνίδι.

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ-ThemaSports
27/04 @ 12:27

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κρίσιμη και σημαντική είναι για τον ΠΑΟΚ η αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

ΠΑΟΚ για Νάσο: «Κανείς δεν ξεχνά… Αθάνατος»-ThemaSports
27/04 @ 11:59

ΠΑΟΚ για Νάσο: «Κανείς δεν ξεχνά… Αθάνατος»

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στην Τούμπα-ThemaSports
27/04 @ 11:47

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στην Τούμπα

Αρκετές είναι οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ που θα παρατάξει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αποφασίζει για ενδεκάδα και Μπερνάρ ο Τερίμ-ThemaSports
27/04 @ 11:23

Αποφασίζει για ενδεκάδα και Μπερνάρ ο Τερίμ

Παναθηναϊκός και υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα σχετικά με την ομάδα που θα παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ