Μιλώντας στον Super Sport για την Εθνική Κύπρου ο Άγγελος Τσολάκης, εξέφρασε τις απορίες του για κάποιες αποφάσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Τιμούρ Κετσπάγια...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκριμένα είπε:

- Έχει τη δική του φιλοσοφία και τη σεβόμαστε. Απλά όταν κάνουμε φιλικά, πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.

- Επίσης εκείνο που με παραξενεύει, είναι που δεν παίζουν στις θέσεις τους οι διεθνείς. Έπαιξε δεξί μπακ ο Στέλιος Ανδρέου, δεν είναι αυτά τα χαρακτηριστικά του. Με παραξένεψε και η μη χρησιμοποίηση του Νικόλα Παναγιώτου.

- Θα πρέπει σε δύο φιλικά να παίρνουν όλοι χρόνο συμμετοχής, τουλάχιστον από μισή ώρα το μίνιμουμ. Δεν βάζω παίκτες στο 89΄ σε φιλικό. Αυτά τα κομμάτια πρέπει να τα δούμε ίσως καλύτερα και πιο συγκεκριμένα ο αρμόδιος που είναι ο Τιμούρ.

- Επίσης, γιατί οι Τζιωνής και Πιέρος δεν κλήθηκαν; Δεν ξέρω τον λόγο, κανένας δεν μας είπε τον λόγο. Είναι παίκτες που πρέπει να είναι εκεί και δεν πρέπει να τους αφήνουμε έξω.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας-ThemaSports
19/05 @ 15:44

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του EURO under-17.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!-ThemaSports
19/05 @ 15:05

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό πρώτο αγώνα της Εθνικής μας με την Τσεχία για τον πρώτο όμιλο του EURO U-17.

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»-ThemaSports
19/05 @ 14:27

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO under 17 και οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο μας, μίλησαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της UEFA.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»-ThemaSports
19/05 @ 12:58

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Κωστάκης Αρτυματάς επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!-ThemaSports
19/05 @ 12:07

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Αναμονή τέλος! Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του EURO U-17 φτάνει στο τέλος της!

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
18/05 @ 13:03

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

Σε ρυθμούς πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ