Γιάννης Ιωάννου

Μπορεί ο Απόλλωνας να μην έχει κάποιον ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα, αφού η κατάληψη ης 7ης θέσης (ήτοι, 1ης στο Β' γκρουπ), δεν αποτελεί κίνητρο για μία ομάδα που για μια δεκαετία έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, όμως ο Πάμπλο Ματσίν προσπαθεί και... βρίσκει κίνητρα στους παίκτες του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αφενός γιατί θέλει η ομάδα του να έχει νοοτροπία νικητή ακόμα και σε αυτά τα ματς και αφετέρου, για να διατηρήσει τους πάντες σε αγωνιστική ετοιμότητα και εγρήγορση, ενόψει του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου της 11ης Απριλίου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ότι κανείς δεν έχει καπαρώσει φανέλα βασικού για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, ζητώντας να μην υπάρξει χαλάρωση από κανέναν και όπως γίνεται αντιληπτό, όλοι θέλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ειδικά αυτοί που θεωρούνται αναπληρωματικοί, ευελπιστώντας ότι θα τον βάλουν σε... σκέψεις για το πλάνο που προσανατολίζεται να παρατάξει.

Κακά τα ψέματα, ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πολύ καλά πως αρκετοί παίκτες-«κλειδιά» δεν μπορούν να βρίσκονται εκτός ενδεκάδας, αφού ποντάρει πολλά σε αυτούς για τους δύο ημιτελικούς με την Πάφο, όμως δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε εκπλήξεις στο πλάνο του ανάλογα με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, με κριτήριο την παρουσία τους στις προπονήσεις, αλλά και την απόδοση τους στα επίσημα παιχνίδια.

Τρεις από τους παίκτες που αναμφίβολα μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις μάχες με την Πάφο, είναι οι Βαλμπουενά, Μάρκες και ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Σαγκάλ (σ.σ. δεν αγωνίστηκε στο επετειακό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών λόγω τραυματισμού), οι οποίοι μάλιστα, έχουν και μία άτυπη μεταξύ τους «κόντρα», για το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Λεμεσιανής ομάδας στο πρωτάθλημα!

Μέχρι στιγμής μετά από 31 αγωνιστικές και 9 να απομένουν για το φινάλε, προηγείται ο Μάρκες με 9 τέρματα, ακολουθεί ο Βαλμπουενά με 7 και ο Σαγκάλ με 6...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ