Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν ότι Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι απιελούνται με αποβολή από την Πρέμιερ Λιγκ για οικονομικές παραβάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήδη οι «Πολίτες» είναι στο στόχαστρο έρευνας που αφορά πιθανές 115 οικονομικές παραβάσεις και η Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να... ξεψαχνίσει κάθε σχετική υπόθεση. 

Και η Τσέλσι έχει, επίσης, προειδοποιηθεί για πιθανή έρευνα για οικονομικές παρατυπίες που διαπράχθηκαν κατά την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης του συλλόγου ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Μεταξύ των πιθανών κυρώσεων υπάρχουν πολλές, από πρόστιμα και προειδοποιήσεις μέχρι αποβολή από την Πρέμιερ Λιγκ. Σημειώνεται, όμως, στα ρεπορτάζ ότι το μέγεθος των καταγγελιών εναντίον της Σίτι και της Τσέλσι υποδηλώνει ότι και οι δύο υποθέσεις θα ενταχθούν στην κατηγορία των «σοβαρών κυρώσεων», εάν τελικά αποδειχθούν.

Sdna.gr
 

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΓκουαρδιόλα: Μυθικός Πεπ, ανέβηκε στη 2η θέση των προπονητών με τους περισσότερους τίτλους στην Premier-ThemaSports
19/05 @ 20:13

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΓκουαρδιόλα: Μυθικός Πεπ, ανέβηκε στη 2η θέση των προπονητών με τους περισσότερους τίτλους στην Premier

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του τίτλου της Premier League από την Μάντσεστερ Σίτι, αφού έφτασε τα 6 τρόπαια και έπιασε τον θρυλικό Μπομπ Πέισλι στη 2η θέση των προπονητών με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αγγλία.

Premier League: Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Αγγλίας-ThemaSports
19/05 @ 20:10

Premier League: Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Premier League, φτάνοντας τα έξι πρωταθλήματα σε επτά χρόνια και ανεβαίνοντας μόνη στην 4η θέση της "χρυσής Βίβλου", πάνω από την Έβερτον.

Premier League: Η αχτύπητη Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία με το τέταρτο σερί πρωτάθλημα-ThemaSports
19/05 @ 20:05

Premier League: Η αχτύπητη Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία με το τέταρτο σερί πρωτάθλημα

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επιβλήθηκε με 3-1 της Γουέστ Χαμ με πρωταγωνιστή τον Φόντεν (δύο γκολ), για να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα.

Λίβερπουλ: Το εντυπωσιακό coreo των οπαδών με το όνομα του Κλοπ-ThemaSports
19/05 @ 19:57

Λίβερπουλ: Το εντυπωσιακό coreo των οπαδών με το όνομα του Κλοπ

Ο κόσμος της Λίβερπουλ αποχαιρέτησε τον Γιούργκεν Κλοπ στο Laste Dance του στο Άνφιλντ με ένα εντυπωσιακό coreo με το όνομά του.

Ρεσιτάλ από Τζόλη, πέτυχε χατ-τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ στην Bundesliga 2-ThemaSports
19/05 @ 19:35

Ρεσιτάλ από Τζόλη, πέτυχε χατ-τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ στην Bundesliga 2

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν μία ομάδα μόνος του στο ματς της Φορτούνα με το Μαγδεμβούργο, αφού πέτυχε χατ-τρικ και την οδήγησε στην επικράτηση με 3-2 στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga 2, πριν τα ματς με την Μπόχουμ με στόχο την άνοδο.

Με ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν η Χέρενφεν - Αγωνίστηκε ο Λοΐζου-ThemaSports
19/05 @ 17:48

Με ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν η Χέρενφεν - Αγωνίστηκε ο Λοΐζου

Εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε σήμερα (19/05) το απόγευμα η Χέρενφεν από την Σπάρτα Ρότερνταμ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της Ολλανδίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ