Πόλυς Χαραλάμπους

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ρεζουμέ της χθεσινής ανακοίνωσης:

«Με βάση τα ευρήματα των Ερευνώντων Λειτουργών προκύπτει ότι ενδεχόμενα να υπάρχουν 7 περιπτώσεις αγώνων μεταξύ της περιόδου 2019 και 2023 που ενδεχομένως να έχουν χειραγωγηθεί…

περαιτέρω εντοπίζονται άλλες 7 διαφορετικές περιπτώσεις που πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω από την Αστυνομία, καθότι φαίνεται ότι ενδεχομένως να αφορούν σε επηρεασμό και/ή πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του Πρωταθλήματος». 

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρεται επίσης, ότι θα έχουν προσεχώς συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη, για να του παραδώσουν τον φάκελο του πορίσματος.

Πήγαν κι άλλα πορίσματα (έχουν γεμίσει τα ερμάρια και τα συρτάρια) στην Νομική Υπηρεσία τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, επί της ουσίας δεν έγινε κάτι. Το τελευταίο ήταν αυτό που αφορούσε το τριπλό ασυμβίβαστο του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Κούμα. Eσείς μάθατε, αν προχώρησε εκείνη η υπόθεση; 

Δυστυχώς αγαπητοί αναγνώστες, αν γίνει γκάλοπ μέσα στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, το μεγαλύτερο ποσοστό θα απαντήσει ότι δεν αναμένει ότι θα προκύψει κάτι ουσιαστικό. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο Γενικός Εισαγγελέας να δώσει εντολή στην αστυνομία να αρχίσει την διαδικασία ανακρίσεων.

Για την ηγεσία της Ομοσπονδίας, όπως και για τις διοικήσεις των ομάδων, δεν νομίζουμε ότι η σημερινή Τετάρτη είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ