Την προετοιμασία της για τα playoffs του Euro 2024, μετά την πορεία που είχε στο Nations League, ξεκινάει σήμερα η Εθνική Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υποδέχεται την Πέμπτη (21/3, 21:45) το Καζακστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα (αν περάσει, παίζει με τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο), για να βρεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Σήμερα ουσιαστικά είναι η πρώτη συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» στη Νέα Σμύρνη υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος θα έχει τους διεθνείς των ελληνικών ομάδων και κάποιους από το εξωτερικό, με τους υπόλοιπους να ενσωματώνονται από αύριο στην αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως 12 από τους 27 κληθέντες αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ εκτός έμειναν οι Γιαννούλης (είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού πρόσφατα στη Νόριτς), Βαγιαννίδης και Κώτσιρας.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Mπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.

Συνεχίζεται, εντωμεταξύ, η διάθεση των εισιτήριων για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης, με την Ομοσπονδία να είναι ικανοποιημένη από τον αριθμό των εισιτηρίων που έχουν ήδη «φύγει».

Μετά το παιχνίδι με το Καζακστάν, θα ακολουθήσουν τρεις προπονήσεις, οι οποίες θα γίνουν στο Μαζαράκη (προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου), πριν αναχωρήσει η αποστολή για τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας-ThemaSports
19/05 @ 15:44

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του EURO under-17.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!-ThemaSports
19/05 @ 15:05

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό πρώτο αγώνα της Εθνικής μας με την Τσεχία για τον πρώτο όμιλο του EURO U-17.

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»-ThemaSports
19/05 @ 14:27

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO under 17 και οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο μας, μίλησαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της UEFA.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»-ThemaSports
19/05 @ 12:58

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Κωστάκης Αρτυματάς επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!-ThemaSports
19/05 @ 12:07

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Αναμονή τέλος! Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του EURO U-17 φτάνει στο τέλος της!

Οι αγώνες της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
18/05 @ 13:03

Οι αγώνες της τελικής φάσης του EURO U-17

Σε ρυθμούς πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ