Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον χθεσινό τελικό με αντίπαλο την Ομόνοια στο φούτσαλ: «Προχωράμε στον επόμενο την Τετάρτη στο 'Σπύρος Κυπριανού', στις 20:00. Να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει. Ο σκοπός είναι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται εκεί, διεκδικεί και επενδύει στο τμήμα του φούτσαλ. Άλλες ομάδες έκλεισαν. Είναι προβληματικό το ότι είναι μόνο πέντε ομάδες. Από τις τρεις κατηγορίες καταλήξαμε στην μια και στις πέντε ομάδες».

Για κάποια δημοσιεύματα για τη χθεσινή εμφάνιση: «Δεν μπορώ να σχολιάσω οπαδικά σάιτ. O καθένας δικαιούται να γραφεί ότι θέλει. Εμείς βλέπουμε την ΑΕΛ και το ματς της Τετάρτης. Αν είναι δυνατόν να απαντάμε σε κάποιον που δεν είναι επίσημος λογαριασμός».

Για την ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο: «Αγωνιστικά δεν έπραξε τα απαιτούμενα. Η συγκομιδή των βαθμών και τα αποτελέσματα αυτά, δεν αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη εικόνα της ΑΕΛ. Έχουμε τη Γενική Συνέλευση κι εκεί θα ειπωθούν πολλά. Έγιναν μεγάλες θυσίες περί οικονομικών. Μεγάλες περικοπές, και στο σωματείο υπάρχει πλήρη διαφάνεια. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Εντός των ημέρων ο πρόεδρος θα καλέσει για τη συγκρότηση ή όχι συμβουλίου. Η ομάδα ανήκει στα μέλη της και ο κάθε ΑΕΛίστας δικαιούται να ψηφίσει».

Για το θέμα επενδυτή και το οικονομικό: «Δεν υπάρχει κάτι που είναι άξιο αναφοράς και επίσημο. Ειναι λογικό να ρωτάνε, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Οσο αφορά το χρέος, ο κόσμος θα μάθει τον ακριβή αριθμό στη Γενική Συνέλευση. Είναι διαχειρίσιμο το ποσό. Θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε, αλλα θέλουμε και μια ανταγωνιστική ομάδα στο ποδόσφαιρο. Πάει δεν πάει καλά η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος είναι εκεί. Δεν ξέρω αν άλλες ομάδες είχαν την ανάλογη πορεία της ΑΕΛ, θα ήταν στον ίδιο παρονομαστή. Ένα μπράβο δεν είναι αρκετό στον κόσμο. Θέλουμε και καλύτερη ομάδα, όπως είναι πρωταγωνίστρια σε όλα τα τμήματα. Το οικοδόμημα στέκει καλά, αλλα και το ποδόσφαιρο πρέπει να ανεβεί. Ποτέ δεν υπήρξε ακέφαλη η ΑΕΛ, ούτε και θα υπάρξει. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της που βοηθά ενεργά και οικονομικά. Τώρα ειδικά θα είναι και πιο εύκολος ο ερχομός επενδυτή. Θα πρέπει να βάλει ένα πλάνο τα επόμενα 3-5 χρόνια και τα χρεη μας να τα διαγράψουμε εντελώς αν γίνεται».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρώτη σημαντική απόφαση και το διπλό στοίχημα για Γιάννου! -ThemaSports
09/05 @ 20:35

Η πρώτη σημαντική απόφαση και το διπλό στοίχημα για Γιάννου!

Σηκώνει μανίκια και πιάνει άμεσα δουλειά ο Παναγιώτης Γιάννου.

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή!-ThemaSports
09/05 @ 19:31

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιάννου στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

ΕΠΙΣΗΜΟ για Λεβέντη - Το πόστο του στην ΑΕΛ-ThemaSports
09/05 @ 16:33

ΕΠΙΣΗΜΟ για Λεβέντη - Το πόστο του στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νικόλα Λεβέντη πόστο του Διευθυντή Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και στο Εμπορικό Τμήμα.

Προς το παρόν μένει ο Αβραάμ...-ThemaSports
09/05 @ 15:35

Προς το παρόν μένει ο Αβραάμ...

Ο Ανδρέας Αβραάμ ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του, δεν έχει λάβει ενημέρωση από τη διοίκηση ότι θα τερματιστουν οι υπηρεσίες τους στην ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
09/05 @ 14:22

ΑΕΛ: Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το «κλείδωμα» της πρόσληψης Γιάννου, ο Γαρπόζης και οι κουβέντες του καφενέ… -ThemaSports
09/05 @ 09:13

Το «κλείδωμα» της πρόσληψης Γιάννου, ο Γαρπόζης και οι κουβέντες του καφενέ…

Στην ψεσινή συνεδρία το ΔΣ της ΑΕΛ, ουσιαστικά επικύρωσε την κατ’ αρχήν απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, για πρόσληψη του Παναγιώτη Γιάννου στην θέση του αθλητικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ