Βρείτε του αντίπαλο! Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν για μια ακόμη φορά ασταμάτητος αφού είδε πρώτος και στην Τζέντα την καρό σημαία! Δεύτερος ο Πέρες στην τρίτη θέση ο Λεκλέρ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Kυρίαρχος Φερστάπεν είδε πρώτος την καρό σημαία και στην Τζέντα! Ο Ολλανδός πιλότος και παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν... αέρας και στη Σαουδική Αραβία επαναλαμβάνοντας το «έργο» του Μπαχρέιν και έκανε το 2/2 στη φετινή σεζόν! Ο Πέρες στη 2η θέση με την άλλη Red Bull, εντυπωσιακός και ο Σαρλ Λεκλέρ που τερμάτισε τρίτος! Σπουδαίο επίτευγμα από τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος ανέβηκε για 100η φορά στο βάθρο μόλις στα 26 χρόνια του.

 
 


Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Μπέρμαν με Ferrari, με τον 18χρονο πιλότο να μπαίνει στην πρώτη επτάδα και να μαζεύει τους πρώτους του βαθμούς σε Grand Prix.



Συγκλονιστική μάχη ανάμεσα σε Νόρις και Χάμιλτον, με τον πιλότο της ΜcLaren να προσπερνά τον Βρετανό αφήνοντας τον ένατο!

Στρολ και Γκάσλι δεν τερμάτισαν με τον πρώτο να αποχωρεί στον 7ο γύρο με την Aston Martin, αφού έχασε τον έλεγχο με το μονοθέσιο του και χτύπησε στις μπαριέρες με το αυτοκίνητο ασφαλείας να εμφανίζεται στην πίστα, ως... είθισται σε Grand Prix της Τζέντα.



Επόμενος αγώνας σε δύο εβδομάδες, το 3ήμερο 22-24 Μαρτίου, είναι το GP Αυστραλίας.

Τα αποτελέσματα του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

Formula 1: Θρίαμβος για Red Bull και στη Σαουδική Αραβία
sport-fm.gr
Tags
F1
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα επαφή της Aston Martin με τον Νιούι στο Μαϊάμι-ThemaSports
07/05 @ 15:35

Νέα επαφή της Aston Martin με τον Νιούι στο Μαϊάμι

Για πρώτη φορά η Aston Martin F1, μέσω του διευθυντή της Μάικ Κρακ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τις υπηρεσίες του Άντριαν Νιούι - έπειτα από τη νέα συνάντηση του πιο επιτυχημένου σχεδιαστή της F1 με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Λόρενς Στρολ, στο Μαϊάμι.

Βασέρ για Χάμιλτον: "Νιώθω ότι έχει μεγάλη επιθυμία να κερδίσει με τη Ferrari"-ThemaSports
07/05 @ 13:05

Βασέρ για Χάμιλτον: "Νιώθω ότι έχει μεγάλη επιθυμία να κερδίσει με τη Ferrari"

Ο διευθυντής της Scuderia μίλησε στη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe για όλα όσα πιστεύει ότι θα φέρει στην ιταλική ομάδα το 2025 ο Λιούις Χάμιλτον, και ξεκαθάρισε ότι στόχος του Βρετανού επτάκις πρωταθλητή είναι να κερδίζει με το cavallino, στο τεράστιο τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας του.

Grand Prix Μαϊάμι: Το... «θαύμα» του Λάντο Νόρις, δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/05 @ 08:11

Grand Prix Μαϊάμι: Το... «θαύμα» του Λάντο Νόρις, δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! Ο Λάντο Νόρις μετά από 15 βάθρα στην καριέρα του χωρίς νίκη, κατάφερε να πάρει την καρό σημαία στο Μαϊάμι. Δεύτερος και... απογοητευμένος ο Μαξ Φερστάπεν, συμπλήρωσε το βάθρο ο Σαρλ Λεκλέρκ.

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix για τον Άιρτον Σένα (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:40

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix για τον Άιρτον Σένα (Βίντεο)

Ανήμερα της 30ής επετείου από την απώλεια του μυθικού Paulista, το Netflix δημοσίευσε το trailer της νέας μίνι-σειράς 6 επεισοδίων για τη ζωή του τρις πρωταθλητή της Formula 1.

Άιρτον Σένα: Η μαύρη Πρωτομαγιά του 1994 που στέρησε στην Formula 1 τον απόλυτο σταρ!-ThemaSports
01/05 @ 20:44

Άιρτον Σένα: Η μαύρη Πρωτομαγιά του 1994 που στέρησε στην Formula 1 τον απόλυτο σταρ!

1 Μάϊου 1994: Ο Βραζιλιάνος, Άιρτον Σένα, ένας από τους πιο (αν όχι ο πιο) ταλαντούχους οδηγούς που πέρασαν ποτέ από τα μονοθέσια της Formula 1, αφήνει την τελευταία του ανάσα στο όνομα της μεγαλύτερης του αγάπης στην Ιταλία και την πίστα της Ίμολα!

Όταν ο Σένα δεν προκρίθηκε σε Grand Prix-ThemaSports
06/05 @ 17:54

Όταν ο Σένα δεν προκρίθηκε σε Grand Prix

Ο κόσμος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι γεμάτος ιστορίες και γεγονότα που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στα βιβλία: κάθε ημέρα αποτελεί αφορμή να θυμηθούμε (ή να μάθουμε) τι έγινε σαν σήμερα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ