Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ διαπίστωσε ότι ο Κώστας Καραπαπάς μετάνιωσε ειλικρινά για την κίνηση να πετάξει φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο και γι' αυτό τον τιμώρησε με το πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ στις 27/3 του 2023, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε πως έκανε δώρο μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Για την εν λόγω κίνησή του, ο ίδιος είχε πει ότι μετάνιωσε από την πρώτη στιγμή, με την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να του αναγνωρίζει την μεταμέλεια και να του επιβάλει πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, σύμφωνα με την «Δίκη» - κάτι που επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι η ερευνήτρια/πρωτοδίκης Μαρία Βλαχογιάννη είχε προτείνει εξάμηνο αποκλεισμό και 40.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ πλέον υπάρχει δυνατότητα προσφυγής και στην Επιτροπή Εφέσεων για μείωση του προστίμου.

Η εκδίκαση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έγινε την Πέμπτη (8/2), με τον Κώστα Καραπαπά να απολογείται για το συμβάν και να τονίζει χαρακτηριστικά.

Καραπαπάς: «Εχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό»

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.

Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι».

Gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 12:12

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικός έφαγε πέσιμο στο Βικελίδης, επειδή πανηγύρισε γκολ του ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!-ThemaSports
20/05 @ 08:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στον τελικό της επόμενης Τετάρτης για το Conference League. Το διπλό κίνητρο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!-ThemaSports
20/05 @ 08:22

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχτηκε, σε μια ακόμα περίπτωση στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που τελείωσε το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»-ThemaSports
20/05 @ 08:08

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μπροστά του την πρόκληση να περάσει από τα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα… δύο «μαξιλαράκια».

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 07:55

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε τόπο λατρείας το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να αποθεώνουν σε ένα ατελείωτο πάρτι τους πρωταθλητές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)-ThemaSports
19/05 @ 23:35

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)

Πλησιάζει η ώρα της στέψης για τον Δικέφαλο του Βορρά

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ