Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για την ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Δεν αρχίσαμε καλά τη φάση των πλέι οφ. Χάσαμε. Δεν θα την έλεγα οδυνηρή ήττα. Θα μπορούσε να έρθει. Δεν μπορεί μια ομάδα να έχει μόνο νικηφόρα αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε όμως το παιχνίδι. Δεν είναι καταστροφική η ήττα, βλέπουμε μπροστά. Βρήκαμε ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονο για να καταφέρουμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Η ουσία όμως είναι να βρίσκεις στόχο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Η προσοχή μας πλέον είναι στα επόμενα παιχνίδια. Είμαστε εκεί, όλες οι ομάδες είναι μέσα στους στόχους τους. Με 1-2 νίκες ή ήττες αλλάζουν τα δεδομένα. Υπάρχουν ακόμη 9 αγώνες και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε».

Για τη συνέχεια: «Δεν παίζουμε με την πλάτη στο τοίχο. Να θυμίσω πως σε κάποια φάση του πρωταθλήματος ήμασταν και στην 5η θέση. Είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση. Να θυμίσω πως κάποιοι πέρσι δεν μας υπολόγιζαν και κερδίσαμε τον τίτλο. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, όλους θέλουμε αν τους κερδίζουμε. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και αυτό φάνηκε».

Για τις δηλώσεις του Σπιλέφσκι: «Νομίζω ότι κάθε φορά πρέπει να ασχολούμαστε με τις δηλώσεις του προπονητή και όχι με το αγωνιστικό. Ο Σπιλέφσκι κλείνει σε λίγες ημέρες δύο χρόνια, έκανε πράγματα που οι φίλοι του Άρη ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα μπορούσαν να σκεφτούν. Έχει τον χαρακτήρα του, είναι εκεί και ο καθένας μπορεί να κρίνει αυτά που λέει. Εμείς είμαστε δίπλα του, αυτό που κοιτάζουμε είναι η δουλειά του».

Για το κεφάλαιο διαιτησίας: «Υπάρχει ένας διάλογος με την ΚΟΠ για να ανεβεί και το επίπεδο της διαιτησίας, της ασφάλειας και για τα γήπεδα και για όλο το φάσμα. Ελπίζουμε να ακουστεί η γνώμη μας. Αυτό που θέλουμε είναι τα παιχνίδια να κρίνονται εντός αγωνιστικού χώρο και θέλουμε σεβασμό. Από την έλευση του ιδιοκτήτη προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε και το επίπεδο της ομάδας και να προσφέρουμε στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να το αναγνωρίζουν όλοι και ελπίζουμε ότι θα ακουστούμε και εμείς».

Για τη διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου: «Η γραμμή μας είναι να μην σχολιάζουμε. Ποτέ δεν αναφερθήκαμε για θέματα διαιτησία. Κρατήσαμε πολλές φορές μια στάση νομίζω πολύ σωστή. Δεν θα σχολιάζουμε διαιτησία, υπάρχουν οι αρμόδιοι να κρίνουν διαιτητές οπότε δεν υπάρχει λόγος να συζητούμε εμείς σαν Άρης».

Για το θέμα σεβασμού: «Αυτό το αφήνω στην κρίση του κόσμου. Εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε όχι μόνο τον Άρη σαν ομάδα. Απαιτούμε σεβασμό όχι μόνο εντός αγωνιστικών γραμμών αλλά και εκτός».

Για το παιχνίδι κυπέλλου: «Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση εκτός έδρας. Χτίσαμε μια καλή παράδοση σε αυτό το γήπεδο. Πάμε για τη νίκη.

«Θα είναι εκτός ο τιμωρημένος Μόργκαν Μπράουν. Είναι εκτός οι Μποάκι και Στρούτσκι λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι ο Σανέ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ