Όσα δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια, ο τεχνικός του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές η καλύτερη ομάδα χάνει. Απόψε έχω την αίσθηση ότι νικήσαμε τους εαυτούς μας, δεν μας νίκησε η Ομόνοια, αυτό πονά περισσότερο.

Απομένουν 9 παιχνιδια, δεν έχει χαθεί κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε την μπάλα μας, τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι κυπέλλου την Πέμπτη.

Οι παίκτες είχαν πάθος, τρεξίματα, ελπίζω να ικανοποίησαν τον κόσμο, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω.

Δεν με αγχώνει το -4 από την κορυφή. Αν κάποιος μου έλεγε στην αρχή της χρονιάς ότι ο Άρης για δεύτερο χρόνο θα έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο, ότι θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Ευρώπη, θα το υπέγραφα από την πρώτη στιγμή.

Είμαστε μεγάλη ομάδα και αποδεικνύεται από τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί μας, δείχνει ότι μας σέβονται και μας φοβούνται. Δεν μας αγχώνει συνεπώς τίποτε, με ταπεινότητα θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά». 

Στην διάσκεψη τύπου:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε. Πάντα είμαι ευθύς και παρεξηγούμε. Όταν κάποια στιγμή φύγω από την Κύπρος ίσως δουν διαφορετικά όσα λέω και όσα κάνω. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου.

Πετύχαμε τρία γκολ, ακυρώθηκαν τα δύο. Το ένα ήταν καθαρό οφσάιντ, το άλλο σηκώνει αρκετά ερωτηματικά. Στο πέναλτι που μας δόθηκε, αν έχετε κάνει ποτέ σας κάποιο άθλημα προκαλώ κάποιον να πηδήξει χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια του. Δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες, δεν είμαι εδώ γι' αυτό.

Απομένουν εννέα παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι του Κυπέλλου, θέλουμε να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε σε αυτό τον αγώνα. Να ευχηθώ στην Ομόνοια καλή συνέχεια, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κλαμπ, οι φίλαθλοι τους μου δείχνουν πάντα σεβασμό και αυτό περιμένω να γίνεται και στα άλλα γήπεδα.

Στο πρώτο ημίχρονο περίμενα να είμαστε πιο ενεργητικοί με την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, αλλά παίζαμε πολύ συχνά από τον άξονα που ήταν γεμάτος παίκτες και όχι από τις πτέρυγες".

Για τα βαθμολογικά δεδομένα: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, δεν θέλω να βάλω κάποια πίεση. Θέλουμε να παραμείνουμε ταπεινοί όπως πέρσι όταν δεν το περίμενε κανείς όμως τα καταφέραμε».

«Μετά από το πρώτο γκολ που υποδείχθηκε οφσάιντ ο Κακόριν μας επηρέασε, χρειαστήκαμε λίγο χρόνο. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να παίζουμε όπως προπονούμαστε. Θα με στεναχωρούσε περισσότερο αν χάναμε και είχαμε κακή απόδοση. Χάσαμε αλλά παίξαμε καλά. Η δουλειά μου είναι να δώσω ξανά αυτοπεποίθηση στους παίκτες μου και πιστέψτε με, θα το κάνω».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ