Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο νέος πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Γιάννης Ιωάννου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση για την εμπιστοσύνη και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας. Σήμερα ουσιαστικά είναι η πρώτη μας μέρα στον οργανισμό, ενημερώνομαι και θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να επικοινωνήσω με όλες τις Ομοσπονδίες και όλους τους φορείς. Θα έχουμε συνάντηση και με την υπουργό παιδείας. Θέλω να δώσω μία διαβεβαίωση ότι επίκεντρο μας είναι ο αθλητής και οι Ομοσπονδίες. Θα δείξουμε σεβασμό στους θεσμούς».

Για το τι θέλει να αλλάξει στον Οργανισμό: «Θα ήταν άστοχο να πω τώρα τι πάει καλά και τι δεν πάει. Θα γίνει η πρώτη συνεδρία, θα δω όλες τις ομοσπονδίες. Θα επιλέξω μία μέρα της εβδομάδας και θα το κάνω, τα γραφεία του ΚΟΑ θα είναι ανοιχτά για τον κόσμο, να έρθει να μιλήσει και να μας καταθέσει εισηγήσεις. Επίσης θέλω συμπαραστάτες τους δημοσιογράφους και θα είναι μία μέρα ανοιχτή την εβδομάδα ΓΙΑ να έρχονται να συζητούμε. Είναι ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, όμως είναι και άτομα με εμπειρίες. Υπάρχουν και άτομα που μπορούν να βοηθήσουν. Θα είμαστε ανοιχτοί για να μιλήσουμε με τον οποιονδήποτε. Δεν θα αγνοήσουμε κανένα. Εγώ θέλω να είμαι σε επικοινωνία με όλο τον κόσμο του αθλητισμού της Κύπρου».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Είναι ευθύνη του ΚΟΑ η κάρτα, μας λένε ότι οι ταυτοποιήσεις γίνονται, εγώ θα ζητήσω λεπτομέρειες για όλα τα στάδια, για τα κλειστά κυκλώματα αν χρειάζονται αλλαγές να γίνουν και να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη».

Για το νομοσχέδιο της βίας: «Εδώ που φτάσαμε πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί να βρούμε την χρυσή τομή για να βρούμε τη λύση. Στην ατζέντα των θεμάτων της πρώτης μας συνεδρίας έχουμε αυτό το θέμα να το συζητήσουμε. Όμως πρέπει να κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουμε, αν δεν το κάνουμε πάλι τον ίδιο χρόνο τα ίδια θα έχουμε».

Για το αν έχουμε κλειστά κυκλώματα: «Να μου δώσετε πίστωση λίγες μέρες για να δούμε τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει. Αυτά που χρειάζονται πρέπει να τα κάνουμε».

Για το Μακάρειο και το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Ακόμη δεν ενημερώθηκα επίσημα, αλλά προσωπικά έχω την άποψη μου. Η άποψη μου σαν πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, όχι σαν πρόεδρος του ΚΟΑ, είναι από τη στιγμή που βλέπω ότι σπαταλούνται πολλά λεφτά για αυτά τα γήπεδα, σε συνεννόηση με την κυβέρνηση και τη νομική υπηρεσία, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν μπορούν να παραχωρηθούν αυτά τα στάδια στην Ομόνοια ή στην Πάφο, γιατί να μην το κάνουμε; Να δούμε τι διαγωνισμούς πρέπει να κάνουμε. Προσωπικά βλέπω θετικά αυτό το εγχείρημα, από την στιγμή που τηρούν ότι χρειάζεται η κυπριακή δημοκρατία».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο-ThemaSports
18/05 @ 15:22

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Cyprus International Athletics Meeting που έγινε στο Τσίρειο

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ που δημοσίευσε η ΚΟΕΑΣ από το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting που διεξήχθη χθες βράδυ (17/05) στο Τσίρειο:

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος-ThemaSports
18/05 @ 13:11

Ώρα τίτλου στο πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος

Η μεγάλη στιγμή έφθασε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος, με τον Κεραυνό Rollers και τον Απόλλωνα να διεκδικούν το βράδυ της Κυριακής (29/05) τον τίτλο. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 11:37

EKO C.I.A.M.: Η ώθηση του κόσμου στο Τσίρειο έφερε αρκετά καλές επιδόσεις! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Άλλη μία λαμπερή βραδιά έζησαν οι φίλοι του στίβου στο ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024.

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 19:07

Μήνυμα σε Πουρσανίδη: «Αυτή η κερκίδα γέμισε για σένα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πανό για τον Αλέξανδρο Πουρσανίδη στο Τσίρειο Στάδιο.

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής-ThemaSports
17/05 @ 12:28

Έτοιμος για αντεπίθεση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

«Με το νούμερο 1 στις πόρτες ενός Ford Mustang, χάρη στην στήριξη του χρυσού μου χορηγού την εταιρεία HTFX, ξεκινά η αντεπίθεσή μου αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Vallelunga στην Ιταλία» δηλώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος το Σαββατοκύριακο (18-19/05) θα ριχθεί στη μάχη για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς για το EURO NASCAR PRO.

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο -ThemaSports
16/05 @ 21:11

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο

Με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλο τον κόσμο και με την παρουσία όλων των Κύπριων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024, το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ