Για την κατάσταση του Παπαγεωρίου: «Είναι λυπηρά όσα έγιναν. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι καλά, έκανε εξετάσεις από γιατρούς, όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα, διότι ακολουθείται μία διαδικασία συγκεκριμένη».

Για τον αγώνα: «Η πραγματικότητα είναι ότι παρακολουθήσαμε ένα ποιοτικό παιχνίδι, εμείς δείξαμε καλό πρόσωπο, είχαμε βαθιά πίστη ότι μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο αντέξαμε στην πίεση, ενώ στο δεύτερο είχαμε χρόνο με παίκτη παραπάνω. Λογαριάσαμε δίχως τον ξενοδόχο και διακόπηκε ο αγώνες».

Για τα πράγματα που πέρασαν στο γήπεδο: «Η Αστυνομία ξεκαθάρισε όσα έχουν γίνει στον αγώνα. Η ομάδα μας δεν θέλησε να βάλει λάδι στη φωτιά. Αντιλαμβάνουμε πλήρως ότι έχουμε ευθύνες τα σωματεία, όμως να θυμίσω ότι παρουσιάστηκε ένα μέτρο όπως η κάρτα φιλάθλου. Η κάρτα φιλάθλου δεν λειτουργεί τόσο καλά τελικά. Αν περνούν με άλλους τρόπους αντικείμενα, ας μας ενημερώσουν για τους τρόπους. Δεν είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, μένουμε στις συζητήσεις μόνο. Έχουμε νομοθεσίες, αλλά δεν τις εφαρμόζουμε και δεν αναφέρομαι στην κάρτα φιλάθλου».

Για τη τύχη του αγώνα: «Δεν έχουμε ενημέρωση. Η έκθεση του παρατηρητή δεν έχει δημοσιοποιηθεί, άρα περιμένουμε ενημέρωση. Πρέπει να ακολουθηθεί η προκήρυξη. Δεν είχαμε επικοινωνία με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στη διάρκεια του αγώνα υπήρξε καλό κλίμα στις επαφές μας. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με καμία ομάδα. Η έγνοια μας είναι να έρχονται οι φίλαθλοι με υγεία και ασφάλεια και να φεύγουν με ηρεμία. Οφείλουμε να έχουμε τις εκθέσεις που περιμένουμε, έτσι ώστε να δούμε τι αναγράφεται σε αυτές».

Για τις επόμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων: «Δεν θα υπάρξει “απάντηση” σε αυτό το συμβάν. Οι πλευρές καταδίκασαν την κατάσταση. Είμαστε μάρτυρες σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, γίνονται περίεργα πράγματα που ευτυχώς διορθώνονται, ωστόσο, ίσως υπάρξει και κάποιο συμβάν που δεν διορθώνεται καθόλου. Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, πρέπει τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα και τα αγωνιστικά: «Έχουμε αγώνα και ετοιμαζόμαστε, είναι συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές. Θα πάμε σε μία δύσκολη έξοδος, είναι μία ομάδα απέναντι αρκετά δύσκολη. Πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, εκτός είναι ο Οφόρι, ενώ περιμένουμε τους δύο ποδοσφαιριστές που έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Δεν έχω ενημέρωση για Φερνάντες και Φράγκο. Περιμένουμε τις εξετάσεις τους, όπως και τα νεότερα για Παπαγεωργίου».