Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 .

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για τη νίκη με τον Απόλλωνα: «Η νίκη είναι μεγάλη και σημαντική για αρκετούς λόγους. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα, το γήπεδο έγειρε προς την εστία μας, λόγω της στήριξης του κόσμου των αντιπάλων. Η νίκη είναι πιο «μεγάλη» διότι αντέξαμε την πίεση με δέκα (10) παίκτες. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και βλέπουμε μπροστά. Ο Γενάρης είναι γεμάτος με πολλούς αγώνες, ενώ υπάρχει και το Afircan Cup Of Nation που μας στέρησε δύο ποδοσφαιριστές. Δύσκολο ματς, δίχως καμία αμφιβολία, όμως πήραμε τη νίκη».

Για τον Μπαμπίκα και την πώληση: «Αυτό που κάνουμε από την πρώτη μέρα του επενδυτή στον Άρη, είναι να αποκτούμε ποδοσφαιριστές σε μικρές ηλικίες. Πάντα έχουμε τη λέξη επένδυση στις ανακοινώσεις μας. Παίρνει σάρκα και οστά το πλάνο μας. Τον Μπαμπίκα δεν τον ήξερε κανείς, του δώσαμε ευκαιρίες και μέσα από τη δουλειά είχε τη τύχη να φύγει από την ομάδα για την Τουλούζ. Δεν θα στεκόμασταν «εμπόδιο» να πάει στην κυπελλούχο Γαλλίας. Θα μας λείψει και αγωνιστικά και ως άνθρωπος. Θα πάει πιο ψηλά ο Μπαμπίκα. Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές στο «αντίο» του, ενώ έδωσε την φανέλα του, σε φίλαθλο του Απόλλωνα. Ας το σημειώσουμε αυτό. Ο Μπαμπίκα έδειξε ότι δεν είναι μόνο για Κύπρο».

Υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης για τον Μπαμπίκα; «Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες της συμφωνίας».

Για τον Σεμέδο: «Δεν είναι κάτι επίσημο, οπότε θα υπάρξει ανακοίνωση εάν καταλήξουμε σε αυτή την περίπτωση. Θα καλύψουμε πάντως, όποιο κενό υπάρχει στο σύνολο».

Για την απόδοση της ομάδας: «Στη τελευταία μας ήττα με την Πάφο FC ήμασταν καλοί, αλλά χάσαμε ως ομάδα. Θέλουμε βαθμούς και θέαμα, όμως η ουσία είναι οι βαθμοί. Αν αγωνίζεσαι καλά και δεν κερδίζεις, δεν έχει τόση σημασία, διότι μένεις μακριά από τους στόχους σου. Ο προπονητής μας απέδειξε ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, θέλει να παίρνει βαθμούς. Την ίδια περίοδο την περσινή σεζόν, κάναμε ένα «πικρό» σερί, όμως τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς. Σημασία έχει να είμαστε κοντά».

Για τον Μάτισικ: «Πιστέψαμε στο παιδί, και έδειξε καλό πρόσωπο. Προσαρμόστηκε πλήρως, ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του, αφού ο Απόλλωνας έκλεισε την ομάδα μας και πήρε άριστα με την εμφάνιση του».

Για τον Νίκολιτς: «Ο Νίκολιτς όταν ήρθε, ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Σερβία, ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς, όμως βελτιώνεται αρκετά. Στο πρώτο μέρος ήταν από τους καλύτερους παίκτες, ο προπονητής δεν τον πήρε τυχαία, δουλεύει σκληρά έτσι ώστε να επανέλθει πλήρως».

Για τον κόσμο: «Θέλουν εκ νέου το πρωτάθλημα. Το «φώναζαν» από την πρώτη σεζόν. Δεν είναι εύκολο να πάρεις πρωτάθλημα, είναι δύσκολο. Είμαστε προσγειωμένοι και κοιτάμε το επόμενο ματς, θέλουμε να πάμε μακριά στο κύπελλο. Θέλουμε να πάμε «βαθιά» στο κύπελλο».

Για τα αγωνιστικά: «Θα λείψει ο Μπαμπίκα φυσικά. Ο Σπιλέφσκι επιστρέψει στους πάγκους. Οι Γιαγκό και Μαγιαμπέλα θα λείψουν λόγω των υποχρεώσεων τους. Οι Σουμάσκι, Στρούσκι και Μποακί είναι τραυματίες, όμως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθούν».

Για την Ανόρθωση και τη δοκιμασία που έρχεται: «Επιστροφή του Σόκε από την δοκιμασία με την Ανόρθωση. Θα είναι εκτός και ο Σανέ λόγω καρτών, όμως εμείς ευελπιστούμε να κάνουμε άλλη μία σημαντική νίκη».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ