Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη απέναντι στον Οθέλλο: «Ήμασταν το φαβορί και είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια και να παίρνουμε τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε καλό ματς και μελετήσαμε τον αντίπαλό γι΄αυτό παρουσιαστήκαμε σωστά και δίκαια φτάσαμε στο ζητούμενο αν και χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

Για την λειτουργία της ομάδας«Μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, άνοιξε η άμυνα του αντιπάλου και καταφέραμε να σκοράρουμε.

Για τους σκόρερ«Είναι σημαντικό να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση. Τρεις σκόρερ είχαμε στον αγώνα, αυτό δείχνει ότι μπορούν πολλοί να βρουν δίχτυα και να κάνουν τη διαφορά όπως και το ότι υπάρχουν λύσεις».

Για τον Μπρούνο που δεν έπαιξε: «Είχε μια μικρή ενόχληση και προτίμησε ο προπονητής να τον αφήσει στον πάγκο για να τον προστατέψει. Προληπτικοί οι λόγοι».

Τι σημαίνει η πρώτη θέση«Είναι σημαντικό που έχουμε καλές εμφανίσεις και παίρνουμε τους βαθμούς ερχονται δύσκολα παιχνίδια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το σερί«Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από την Ομόνοια. Η ομάδα δούλεψε αρκετά και στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και όσο περνά ο καιρός αναμένω να γίνεται και καλύτερη η ομάδα. Κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός και έτσι το αντιμετωπίζουμε».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα«Ένα δύσκολο ματς, οπότε με κάθε σοβαρότητα θα πάμε στο «Αμμόχωστος» για να δώσουμε συνέχεια, όμως ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το έργο μας».

Για τον Νταβό που τραυματίστηκε«Περιμένουμε τις εξετάσεις. Ωστόσο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας είναι διαθέσιμοι».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»-ThemaSports
20/05 @ 15:33

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του και για τις μεγάλες στιγμές που ζει η πόλη της Πάφου μετά από αυτή την ιστορική επιτυχία.

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»-ThemaSports
20/05 @ 13:50

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»-ThemaSports
20/05 @ 13:37

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Θέμης Αγαθοκλέους, μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου! -ThemaSports
20/05 @ 09:05

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου!

Δεν χορταίνουν στην Πάφο και απολαμβάνουν δεόντως τις στιγμές χαράς που τους προκάλεσε η κατάκτηση του κυπέλλου κόκα-κόλα. Συμβαίνει αυτό, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που για πρώτη φορά ζει τον… πυρετό της δόξας και της καταξίωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ