Δεν έκανε το χατίρι η κληρωτίδα για την έδρα του δεύτερου αγώνα των πλέι-οφ. Εφόσον περάσει το Καζακστάν, η Εθνική Ελλάδας θα πρέπει να διεκδικήσει σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο το εισιτήριο για το Euro.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μακριά από το «σπίτι» της θα διεκδικήσει η Εθνική την πρόκριση στο Euro, εφόσον φτάσει στον τελικό των πλέι-οφ.

Από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νιόν προέκυψε ότι ο γηπεδούχος στο ματς που θα κρίνει το εισιτήριο της διοργάνωσης θα προκύψει από τον άλλο ημιτελικό.

Σε περίπτωση λοιπόν που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικρατήσει του Καζακστάν, θα πρέπει να εξασφαλίσει την παρουσία του στα γήπεδα της Γερμανίας είτε στη Γεωργία, είτε στο Λουξεμβούργο.

Θυμίζεται ότι το πρώτο ματς των πλέι-οφ είναι ορισμένο στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena, ενώ ο τελικός (στον οποίο θα συναντηθούν οι νικητές των δυο ημιτελικών) είναι προγραμματισμένος για τις 26 Μαρτίου.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»-ThemaSports
20/05 @ 08:08

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μπροστά του την πρόκληση να περάσει από τα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα… δύο «μαξιλαράκια».

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 07:55

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε τόπο λατρείας το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να αποθεώνουν σε ένα ατελείωτο πάρτι τους πρωταθλητές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)-ThemaSports
19/05 @ 23:35

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)

Πλησιάζει η ώρα της στέψης για τον Δικέφαλο του Βορρά

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!-ThemaSports
19/05 @ 23:30

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!

Με 20 γκολ, ο Λορέν Μορόν ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στη Stoiximan Super League, όντας ο πρώτος παίκτης του Άρη που τα καταφέρνει μετά από 43 χρόνια.

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:16

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"

Μετά της οριστικά αποτυχημένης προσπάθειας της ΑΕΚ να κάνει το back to back στο πρωτάθλημα, από τα μεγάφωνα της OPAP Arena η Ένωση μετέφερε μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο εν όψει της νέας σεζόν.

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:11

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχάρη στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ