Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Κύπρου και την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2024, ο Ομοσπονδιακός προπονητής των «φούριας ρόχας», Λουίς Ντε Λα Φουέντε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για το αν ο τραυματισμός του Ογιαρθάμπαλ έπαιξε ρόλο στο να παίξει πιο συντηρητικά στη συνέχεια του αγώνα: «Περαστικά του εύχομαι. Όντως είναι δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο όχι. Σίγουρα ο τραυματισμός του μας επηρέασε. Αμύνθηκε όμως και μαζικά η Κύπρος σε ολόκληρο το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Πρέπει να βλέπουμε ένα παιχνίδι συνολικά».

Για τους παίκτες που έκαναν ντεμπούτο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία τους. Πήραν την ευκαιρία τους και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι».

Για τον Γιαμάλ: «Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς».

Για την αντίδραση του προς τον διαιτητή στο γκολ της Κύπρου: «Για μένα ήταν καθαρό φάουλ. Ήταν δυνατό φάουλ και αυτό είπα στον διαιτητή. Κατά την άποψη μου δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, αλλά μέτρα ή απόφαση του διαιτητή».

Για το γεγονός ότι η Ισπανία δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη: «Ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το EURO. Και η Κύπρος είναι καλή ομάδα και ελπίζω να βελτιωθεί και να πάει καλύτερα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας-ThemaSports
19/05 @ 15:44

EURO Κ-17: Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του EURO under-17.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!-ThemaSports
19/05 @ 15:05

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό πρώτο αγώνα της Εθνικής μας με την Τσεχία για τον πρώτο όμιλο του EURO U-17.

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»-ThemaSports
19/05 @ 14:27

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO under 17 και οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο μας, μίλησαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της UEFA.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»-ThemaSports
19/05 @ 12:58

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Κωστάκης Αρτυματάς επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!-ThemaSports
19/05 @ 12:07

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Αναμονή τέλος! Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του EURO U-17 φτάνει στο τέλος της!

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
18/05 @ 13:03

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

Σε ρυθμούς πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ