Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί του Εθνικού και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα βρίσκαμε μια καλή ομάδα, πολύ καλά αμυντικά οργανωμένη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως αντέδρασε η ομάδα, έβγαλε χαρακτήρα και ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα. Παρά τις απουσίες, είδαμε τους παίκτες που αγωνίστηκαν να καλύπτουν τα κενά. Είμαστε ευχαριστημένοι, όμως τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Την Πέμπτη αρχίζουν οι προπονήσεις με στόχο να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».

Για τον Ζάιρο: «Είμαστε ευχαριστημένοι, όλοι οι παίκτες δείξανε καλό πρόσωπο και χαρακτήρα. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις άμεσα και να γυρίσεις γρήγορα το παιχνίδι. Η δουλειά δεν σταματά για κανέναν μας στην Πάφο, γιατί είδαμε ότι εκπλήξεις γίνονται ανά πάσα στιγμή».

Για το αν η ομάδα πέρασε περίοδο κάμψης: «Θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα, θα υπάρξουν και άσχημες ημέρες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά, να βελτιωθούμε και αφήνουμε στο παρελθόν και τις άσχημες και τις καλές στιγμές, γιατί έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη».

Για τα καλά στατιστικά στην επίθεση: «Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις λύσεις στην επίθεση. Είμαστε ομάδα επιθετική, δημιουργική όμως θεωρώ πως έχουμε τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ. Η μπάλα τιμωρεί και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι στο χέρι μας να το διατηρήσουμε και να το βελτιώσουμε αυτό το γεγονός».

Για την αρνητική παγκόσμια πρωτιά: «Έχουμε αρκετούς ξένους παίκτες, αυτό είναι αλήθεια. Όμως είναι στους στόχους μας να δυναμώσουμε το Κυπριακό στοιχείο. Μέσα στα χρόνια θέλουμε να το δυναμώσουμε, γι΄ αυτό γίνεται και καλή δουλειά στις ακαδημίες μας. Μας έφυγαν για το εξωτερικό και κάποια καλά ταλέντα μας».

Για την ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου: «Δεν σταματά ποτέ η δουλειά από την ομάδα προγραμματισμού και τους σκάουτερ. Οι Μελούσο και Κανέ θα είναι οι δύο μεταγραφές μας. Έχουν μπει σε ρυθμούς προπόνησης και θα τους έχουμε έτοιμους τον Ιανουάριο».

Για το φιλανθρωπικό φιλικό της διοίκησης με την αστυνομία: «Είναι ένας φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας. Θα γίνει την Παρασκευή στις 18:00, στο Προπονητικό Κέντρο στη Γεροσκήπου ανάμεσα στο προσωπικό των δύο πλευρών. Προσμένουμε στη δική σας ανταπόκριση και παρουσία, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η είσοδος είναι €5 και τα εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία της ομάδας μας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»-ThemaSports
20/05 @ 19:03

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»

Με ανάρτηση στα social media η Πάφος ευχαρίστησε τον κόσμο της για την στήριξη στον τελικό Κυπέλλου και αναφέρθηκε στο πάρτι που ετοιμάζεται, για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»-ThemaSports
20/05 @ 15:33

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του και για τις μεγάλες στιγμές που ζει η πόλη της Πάφου μετά από αυτή την ιστορική επιτυχία.

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»-ThemaSports
20/05 @ 13:50

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»-ThemaSports
20/05 @ 13:37

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Θέμης Αγαθοκλέους, μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ