Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος σχολίασε την ανοδική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, που την ανέβασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα: «Είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Ήταν δύσκολο ματς και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως αντιδράσαμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ανεβαίνει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση, όμως έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την αμφισβήτηση που υπήρξε πριν από κάποιο διάστημα: «Υπήρξε απογοήτευση, όμως ήμασταν σίγουροι πως μπορούσαμε να επιστρέψουμε και αυτό πράξαμε. Πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για το γεγονός πως βρίσκει λύσεις από αρκετούς ποδοσφαιριστές: «Υπάρχει βάθος στην ομάδα και είναι σημαντικό αυτό».

Για τον Βαλακάρι που είχε καλή εμφάνιση: «Ήταν πολύ καλή η εμφάνιση του και είναι σημαντικό να υπάρχει ο υγιής ανταγωνισμός που μόνο προς όφελος μας λειτουργεί».

Για την προετοιμασία: «Την Πέμπτη το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις, εκτός από τους παίκτες που πήραν κλήση στις Εθνικές τους».

Για το φιλικό με την αστυνομική διεύθυνση Πάφου και την IPA: «Είναι φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργανώσαμε και πέρσι. Θέλουμε να γίνει θεσμός. Όλα τα κέρδη θα δοθούν στον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.».

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Πάντοτε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε το απόλυτο σε όλα τα παιχνίδια, θέλουμε να είμαστε στην πρώτη θέση, όμως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και χρειάζεται σοβαρότητα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»-ThemaSports
20/05 @ 19:03

«Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο - Θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!»

Με ανάρτηση στα social media η Πάφος ευχαρίστησε τον κόσμο της για την στήριξη στον τελικό Κυπέλλου και αναφέρθηκε στο πάρτι που ετοιμάζεται, για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»-ThemaSports
20/05 @ 15:33

Παλιούρας: «Οι γερές βάσεις που έχουν τεθεί σε όλους τους τομείς, πλέον αποδίδουν καρπούς»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του και για τις μεγάλες στιγμές που ζει η πόλη της Πάφου μετά από αυτή την ιστορική επιτυχία.

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»-ThemaSports
20/05 @ 13:50

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»-ThemaSports
20/05 @ 13:37

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Θέμης Αγαθοκλέους, μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ