Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την Εθνική Κύπρου και παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία για επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως ήταν το κλίμα στην Εθνική ομάδα όταν ήταν αυτός προπονητής: «Είχαμε κι εμείς έναν πολύ δυνατό όμιλο και το σημαντικό ήταν ότι τα παιδιά είχαν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Ήμασταν μια οικογένεια. Για εμένα ήταν σημαντική η παρουσία του κόσμου που ερχόταν στο γήπεδο για να δει την Εθνική».

Για το πως έφυγε από την Εθνική: «Εγώ ήθελα να μείνω στην Εθνική. Σε κάποια φάση υπήρχαν κάποια θέματα μεταξύ της Ομοσπονδίας και του μάνατζερ μου. Έγιναν λάθη και από την πλευρά μου, αλλά και από την Ομοσπονδία. Ίσως με την πάροδο του χρόνου, θα ήταν καλύτερα αν συνέχιζα στην Εθνική».

Για το αν θα ήθελε να βρεθεί ξανά στο πηδάλιο της Εθνικής: «Φυσικά και θα ήθελα. Ποιος δεν θα ήθελε; Είναι μεγάλη τιμή να δουλεύεις για την Εθνική ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία και φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο. Με την Ανδόρα είχαμε δέκα χιλιάδες κόσμο. ΑΝ μου δινόταν η ευκαιρία, φυσικά και θα δεχόμουν».

Για την κατάσταση στην Εθνική ομάδα: «Δεν είναι τώρα που κάτι δεν πάει καλά. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να ξέρω το τι συμβαίνει στο κόμματι της ΚΟΠ και για το πως δουλεύουν. Σίγουρα το μόνο που με λυπεί, είναι που βλέπω τους παίκτες να μην έχουν αυτή την όρεξη να παίξουν για την Εθνική. Ο Κύπριος φίλαθλος αν αγαπήσει κάτι, δεν το αφήνει ευκολά. Το βλέπουμε και σε σωματειακό επίπεδο. Εάν πραγματικά δώσουν περισσότερη σημασία στο κομμάτι Εθνική και στον Κύπριο παίκτη, τότε θα δούμε διαφορά».

Για το τι πρέπει να αλλάξει και το παράδειγμα της Αρμένιας: «Αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το δει η ίδια η ΚΟΠ. Πρέπει να βγάλουν ένα πλάνο που να σε υποχρεώνει να βάζεις Κύπριους. Στην Αρμενία που ήμουν, έπρεπε να παίζεις με τρεις Αρμένιους στην ενδεκάδα και αν έβγαζες αλλαγή Αρμένιο παίκτη, έπρεπε να βάλεις στη θέση του και πάλι Αρμένιο».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε περισσότερο πάθος και ψυχή μέσα στο παιχνίδι. Τώρα δεν το βλέπεις αυτό».

Για τον αγώνα με Ισπανία: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά τα παιδιά δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό: «Υπάρχει μια μεγάλη δόση ατυχίας. Πολλές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιούμε. Είχαμε και απροβλέπτους τραυματισμούς. Από την άλλη, ας μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε γίνει υπερδύναμη. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη δύναμη για τη δεύτερη κατηγορία, αλλά είμαστε καινούργια ομάδα. Σκοπός είναι να ανέβει η ομάδα εκεί που της αξίζει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Το πλάνο είναι να ανέβει η ομάδα και από εκεί και πέρα τα επόμενα χρόνια να κάνει μια καλή ομάδα και να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία. Σίγουρα η άνοδος είναι ο σκοπός μας, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα».

Για τις ακαδημίες: «Υπάρχουν οι ακαδημίες και οι εγκαταστάσεις. Προπονούνται κάποια παιδιά με την πρώτη ομάδα».

Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας: «Υπάρχουν 4-5 καλές ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αλλά και παράξενο. Χάνονται πολλοί βαθμοί και θα φανεί στην πορεία τι θα γίνει».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»-ThemaSports
12/04 @ 12:41

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»

O εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνιδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα-ThemaSports
31/03 @ 23:02

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει για τον λαχνό ενίσχυσης που ετοίμασε η για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!-ThemaSports
21/03 @ 21:06

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς της ομάδας και σε δημοσιογράφους.

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»-ThemaSports
11/02 @ 14:47

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»

Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου.

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»-ThemaSports
01/02 @ 12:26

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας με την εκλογή νέου Δ.Σ.

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
01/02 @ 09:26

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ