Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τους «ερυθρόλευκους» της Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Πολύ σημαντική από όλες τις απόψεις. Τεράστιας σημασίας από όπου και αν το πιάσουμε. Η ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση και πήρε το ζητούμενο. Υπήρχαν φορές που αγγίξαμε το τέλειο σε άλλα παιχνίδια, αλλά πήραμε μόνο έναν βαθμό».

Για τους σκόρερ Μπεχαράνο και Ντορεγκαράι: «Ο προπονητής έκανε τις διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο, αφού διάβασε το πρώτο. Καταφέραμε να πάρουμε ξανά γκολ από τον Ντιέγκο και καταφέραμε να πάρουμε και γκολ από έναν άλλο παίκτη, τον Μπεχαράνο που είναι το πρώτο του φέτος, κι αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο. Πήραμε γκολ φέτος από όλες τις γραμμές κι αυτό βοηθά το έργο της ομαδικής προσπάθειας. Τώρα βαδίζουμε με ηρεμία, ψυχραιμία και σοβαρότητα για τη συνέχεια. Τώρα παίζουμε με ΑΠΟΕΛ, Εθνικό και ΑΕΛ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα αρχίσουμε τον αγωνιστικό μαραθώνιο σε μια έδρα και έναν αντίπαλο που δεν τα πάμε καλά. Είναι ένα μικρό στοίχημα να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θεωρώ πως απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα και έδρα μπορεί να κερδίσει. Έχουμε ακόμη μέρες μπροστά μας, ο προπονητής θα προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι πως βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται κάθε εβδομάδα και να παίρνει την ουσία. Είναι πολύ σημαντικό με τις ομάδες που έχουμε τους ίδιους ή πανομοιότυπους στόχους, να τις κερδίζουμε. Σε κανένα αγώνα δεν πάμε με κατεβασμένα χέρια και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο απέναντι και σε ομάδες που έχουν στόχο τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη».

Για τη δουλειά του προπονητή: «Σε όλους τους αγώνες, πριν του τελευταίου, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και κόντρα στη ροή του αγώνα. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έβγαζε πάντα αντίδραση και αυτό δείχνει πως ο προπονητής μας έχει περάσει στους παίκτες τα “θέλω” του. Πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα φέτος από πέρσι. Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει, το ίδιο πράξαμε κι εμείς. Ο προϋπολογισμός είναι λίγες χιλιάδες πιο πάνω από τον περσινό, όμως φέτος αποσπάσαμε περισσότερες υπογραφές και έχουμε περισσότερο βάθος. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε έναν νέο προπονητή. Ο κ. Χριστοδούλου διαδέχθηκε έναν πετηχημένο προπονητή και αντιλαμβάνεστε ότι είχε και περισσότερη πίεση ως προς αυτό το κομμάτι. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά και του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη και ευελπιστούμε ότι θα τα πάμε ακόμη καλύτερα. Δεν παρατηρήθηκε η παραμικρή αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του, γιατί οι ικανότητες του είναι εκεί και δεδομένες».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Γιορτάζουμε με τον καλύτερο τρόπο και όπως εμείς ξέρουμε τα 13 χρόνια ζωής και ιστορίας»-ThemaSports
20/05 @ 18:17

«Γιορτάζουμε με τον καλύτερο τρόπο και όπως εμείς ξέρουμε τα 13 χρόνια ζωής και ιστορίας»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Νέας Σαλαμίνας, σχετικά με το beach party που ετοιμάζουν.

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»-ThemaSports
20/05 @ 12:58

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος αποχώρησε από τη Νέα Σαλαμίνα, όπου ανάμεσα σε άλλα, κατείχε τη θέση του chief scouter.

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ