Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του αποψινού (19:00) εξ αναβολής αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη. Είναι αυτά τα παιχνίδια που εκτός από τρεις βαθμούς, σου δίνουν και το κίνητρο για να συνεχίσεις ακόμη πιο δυνατά. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια και σεβασμός στον αντίπαλο. Ερχόμαστε από καλά παιχνίδια, όμως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι επίσης στους διεκδικητές του πρωταθλήματος και σίγουρα θα είναι δύσκολο. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Από την πλευρά μας, είμαστε απόλυτα ήρεμοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας. Γενικά δεν είναι καθόλου εύκολο πρωτάθλημα, είδαμε πως η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει ζημιά. Ακόμη και με τη Δόξα μπορεί να φαίνεται πως ευκολά κερδίσαμε, όμως βοήθησαν πάρα πολύ τα δύο γρήγορα γκολ».

Για τα καλά σχόλια που παίρνει από τον κόσμο η Πάφος: «Μας ικανοποιεί όταν έχουμε καλές κριτικές από υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους. Όλα προέχονται από την περίοδο προετοιμασίας και την στελέχωση. Μεγάλο ρόλο παίζει και το ότι έμεινε ένας βασικός ποιοτικός κορμός. Αρκετοί καινούργιοι δεν αγωνίστηκαν ακόμη και θεωρούμε πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Αυτό θα το καταφέρουμε μόνο με σκληρή δουλειά».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Δεδομένη είναι η απουσία του Μάνγκα που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής όταν ορίστηκε αρχικά τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός πλάνων είναι και οι τραυματίες Κανέ και Μελούσο. Και οι δύο όμως είναι σε πολύ καλό δρόμο και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα τους έχουμε κοντά μας».

Για το ότι ορίστηκαν Κύπριοι διαιτητές: «Είπαμε πως θα αποφεύγουμε να μιλάμε για τη διαιτησία. Απλά μας παραξενεύει λίγο το γεγονός το ότι ειπώθηκε πως στα σημαντικά ματς θα έχουμε ξένους και σε ένα σημαντικό παιχνίδι όπως το σημερινό έχουμε Κύπριους. Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και θα προσπαθήσουμε στον αγωνιστικό χώρο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τις μεταγραφές: «Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις, μέχρι την τελευταία στιγμή αν προκύψει κάτι εξαιρετικό θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»-ThemaSports
20/05 @ 13:50

Δημητρίου: «Το σκορ που πετύχαμε δεν το πιστεύαμε καθόλου - Η εμφάνιση μας ήταν ονειρική»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»-ThemaSports
20/05 @ 13:37

Αγαθοκλέους: «Γιατί όχι να μην πάρουμε και πρωτάθλημα; Η Πάφος έχει μεγαλώσει πλέον»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Θέμης Αγαθοκλέους, μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου! -ThemaSports
20/05 @ 09:05

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου!

Δεν χορταίνουν στην Πάφο και απολαμβάνουν δεόντως τις στιγμές χαράς που τους προκάλεσε η κατάκτηση του κυπέλλου κόκα-κόλα. Συμβαίνει αυτό, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που για πρώτη φορά ζει τον… πυρετό της δόξας και της καταξίωσης.

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε! -ThemaSports
20/05 @ 08:37

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε!

O Βλατ Nτράγκομιρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης του τελικού. Έβαλε το δεύτερο γκολ ο Ρουμάνος χαφ, το οποίο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Πάφου στον τελικό με την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ