Ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Aναλυτικά:

Για την επιστολή της ΚΟΠ προς τα σωματεία περί θεμάτων διαιτησίας και παραπόνων: «Θεωρώ πως δεν είναι κινήσεις ουσίες αυτές καθώς απουσιάζουν απ’ την τοποθέτηση αρκετά πράγματα τα οποία μας προσβάλουν κι εμάς. Σε ποιους παράγοντες αναφέρονται; Στην επιστολή γράφει πως δεν θα μπαίνουν παράγοντες στα αποδυτήρια των διαιτητών. Αυτό απαγορεύεται. Ποιοι το κάνουν αυτό; σε ποιους αναφέρεται; Τιμωρούνται; Εμείς όταν έχουμε παράπονο το πράττουμε δια της οδού που πρέπει, στα αρμόδια όργανα, μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι τουλάχιστον άδικο να τσουβαλιάζουμε όλους τους παράγοντες και τα μέλη των ομάδων. Απαγορεύεται αυτό. Θεωρώ πως δεν είναι κίνηση ουσίας αυτή. Πραγματικά έχω απορία καθώς για να σταλεί επιστολή χθες που να λέει μην μπαίνετε στα αποδυτήρια, μην μιλάτε στους διαιτητές, σημαίνει πως κάποιοι μπήκαν. Παράλληλα θέλω να πω πως με την αποχή ενός απογεύματος λύσαμε τα προβλήματα ασφάλειας των διαιτητών; Έγινε μια συνάντηση με την Ομοσπονδία και λύθηκε το πρόβλημα; Με μια συνάντηση και μια επιστολή για να μην μιλάμε για την διαιτησία λύθηκε το πρόβλημα; Ούτε καν με την αστυνομία και το υπουργείο δεν μίλησαν, εκτός κι αν το έκαναν και δεν το μάθαμε».

Για τον Τσίκο και την ανακοίνωση του ΠΟΞ: «Η Νέα Σαλαμίνα τηρεί και τις συμφωνίες και τα συμβόλαια που υπογράφει. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση προς αυτούς που καταγγέλλουν στην FIFA. Έχουμε συμβόλαια και μπορεί να τα δει ακόμη και η Ομοσπονδία στην οποία έχουν κατατεθεί. Φυσικά και δεν υπάρχει καμία υποχρέωση αλλά επειδή το θέμα πηγαίνει στη FIFA θα ακολουθήσουμε τις συμβουλές των νομικών μας συμβούλων».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Έχουμε στείλει γραπτώς πρόταση στην Ομοσπονδία με την οποία τους καλούμε να τροχοδρομήσουν συνάντηση μεταξύ μας για να βρεθεί μια ημερομηνία που θα βολεύει και τις δυο ομάδες. Μέχρι στιγμής ουδέν νεότερο».

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Έστω κι αν είμαστε τυπικά εκτός έδρας υπάρχει συμφωνία με τον Οθέλλο και την ΑΕΖ να χρησιμοποιούμε τις κερκίδες που χρησιμοποιούμε πάντα. Βέβαια δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας».

Για τα αγωνιστικά: «Κάποια μικρο-προβλήματα που υπάρχουν αναμένουνε απ’ το ιατρικό τιμ να δώσει την γνωμάτευση του για το αν θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Γιορτάζουμε με τον καλύτερο τρόπο και όπως εμείς ξέρουμε τα 13 χρόνια ζωής και ιστορίας»-ThemaSports
20/05 @ 18:17

«Γιορτάζουμε με τον καλύτερο τρόπο και όπως εμείς ξέρουμε τα 13 χρόνια ζωής και ιστορίας»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Νέας Σαλαμίνας, σχετικά με το beach party που ετοιμάζουν.

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»-ThemaSports
20/05 @ 12:58

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος αποχώρησε από τη Νέα Σαλαμίνα, όπου ανάμεσα σε άλλα, κατείχε τη θέση του chief scouter.

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ