Ο Τζόρνταν Χέντερσον επιβεβαίωσε πως αφήνει την Λίβερπουλ μετά από 12 χρόνια στο σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Άγγλο μέσο να ανεβάζει video στο Instagram με highlights της παρουσίας του στο Άνφιλντ και να δηλώνει κόκκινος μέχρι τον... θάνατο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

sport24.gr

Από το 2011 μέχρι και το 2023 ο Τζόρνταν Χέντερσον κατέθεσε ό,τι είχε και δεν είχε στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της Λίβερπουλ και κατάφερε χάρη στη σκληρή δουλειά του να αποτελέσει έναν άξιο διάδοχο του Στίβεν Τζέραρντ όσον αφορά στον παίκτη που φορούσε το περιβραχιόνιο του κάπεν στους ρεντς.

Πλέον, ο έμπειρος Άγγλος μέσος είναι και επίσημα παρελθόν από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ να αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας αλλά τον ίδιο να επιθυμεί να αποχαιρετήσει την επί μία 12ετία οικογένειά του.

Αυτό το έκανε μέσω ενός video που δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης (26/07) στον λογαριασμό του στο Instagram, με τον Χέντερσον να βάζει μέσα σε αυτό μερικα highlights της παρουσίας του στο Άνφιλντ και να στέλνει μήνυμα αιώνιας πίστης:

 

"Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια αυτά τα 12 χρόνια και είναι ακόμη πιο δύσκολο να πω αντίο. Θα είμαι για πάντα κόκκινος. Μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Σας ευχαριστώ για όλα. You'll never walk alone. Τζόρνταν".

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ