Συνέντευξη σε ιαπωνικό Μέσο το οποίο συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ έδωσε ο Κώστας Τσιμίκας, με τον διεθνή ακραίο αμυντικό να δηλώνει «σκάουζερ» και παράλληλα να αναφέρεται στην έως τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να είμαι καλός άνθρωπος, να είμαι χαρούμενος και να ζήσω την ζωή μου. Όπως λένε, ζεις μόνο μια φορά, οπότε πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο και την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική. Θυμάμαι όταν ήμουν 3 ετών η μητέρα μου έγραψε τον αδερφό μου σε μια ποδοσφαιρική ακαδημία κι εγώ έκλαιγα με μια κούκλα στην αγκαλιά μου. Από τότε, συνήθιζε να λέει ότι έπαιζα ποδόσφαιρο μαζί της.

Σαν ποδοσφαιριστής, άλλαζα πολλά μέρη. Οι γονείς μου και ο αδερφός μου θυσίασαν πολλά πράγματα για να βρίσκομαι εδώ που είμαι τώρα. Εδώ, στη Λίβερπουλ, ζω το όνειρό μου», είπε αρχικά ο Τσιμίκας.


Και πρόσθεσε: «Ειλικρινά, όταν ήμουν παιδί, το όνειρό μου ήταν να μεγαλώσω και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, στο καλύτερο πρωτάθλημα, με την μεγαλύτερη ομάδα. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα μέσα από σκληρή δουλειά. Πάντα ήμουν ταπεινός και προσγειωμένος, είμαι 100% ο ίδιος άνθρωπος. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό και εδώ στη Λίβερπουλ απολαμβάνω κάθε στιγμή. Άλλωστε, είμαι ένας σκάουζερ πλέον.

Είμαι ο μοναδικός Έλληνας στην ομάδα και φυσικά εκπροσωπώ την χώρα μου. Θέλω να κάνω τους Έλληνες ακόμα πιο περήφανους και να κερδίσω περισσότερα τρόπαια με την ομάδα. Κάθε φορά που φοράω την φανέλα της Εθνικής και της Λίβερπουλ νιώθω ανατριχίλα και κάνω οτιδήποτε είναι δυνατόν για να τους κάνω όσο πιο υπερήφανους μπορώ».

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ-ThemaSports
19/05 @ 20:35

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, δεν άντεξε στην τελευταία αγκαλιά του με τον Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ και λύγισε δακρυσμένος

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ThemaSports
19/05 @ 20:30

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το φινάλε της Premier League βρήκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει στην 8η θέση και να χρειάζεται να κατακτήσει το FA Cup κόντρα στην Σίτι για να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, ενώ η Νότιγχαμ έμεινε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην κατηγορία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΓκουαρδιόλα: Μυθικός Πεπ, ανέβηκε στη 2η θέση των προπονητών με τους περισσότερους τίτλους στην Premier-ThemaSports
19/05 @ 20:13

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΓκουαρδιόλα: Μυθικός Πεπ, ανέβηκε στη 2η θέση των προπονητών με τους περισσότερους τίτλους στην Premier

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του τίτλου της Premier League από την Μάντσεστερ Σίτι, αφού έφτασε τα 6 τρόπαια και έπιασε τον θρυλικό Μπομπ Πέισλι στη 2η θέση των προπονητών με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αγγλία.

Premier League: Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Αγγλίας-ThemaSports
19/05 @ 20:10

Premier League: Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Premier League, φτάνοντας τα έξι πρωταθλήματα σε επτά χρόνια και ανεβαίνοντας μόνη στην 4η θέση της "χρυσής Βίβλου", πάνω από την Έβερτον.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ