Themasports

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο "Τάσος Μάρκου", μετά το τέλος του αγώνα ΕΝΠ ΑΕΛ, ο προπονητής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ιδιαίτερα στο Β΄ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και δημιουργικοί. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα και να μην είσαι αγχωμένος. Περνάμε μία δύσκολη φάση και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Προσπαθήσαμε από τη μέρα που είμαι εδώ να περάσουμε μία σωστή νοοτροπία και πιστεύω το έχουμε καταφέρει. Εύχομαι τα εναπομείναντα παιχνίδια για τους άλλους αντιπάλους να το παλέψουν όπως έχουμε παίξει και εμείς επι ίσοις όροις όλα τα παιχνίδια. Εϋχομαι να γίνει και αυτό και ευελπιστούμε πως αν η Δόξα χάσει βαθμούς, θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Θα μας μείνει ένας αγώνας με την Ανόρθωση, δεν θα είναι εύκολο, όμως στο τελευταίο παιχνίδι θα παιχτεί και η διαβάθμιση. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας στηρίζει. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να του χαρίζουμε νίκες. Να ευχηθώ στην ΑΕΛ καλή συνέχεια και να δούμε στον τελικό ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το αν πιστεύει πως θα ήταν διαφορετική η βαθμολογική θέση της ομάδας του, αν υπήρχαν ξένοι διαιτητές και VARίστες στα παιχνίδια της ΕΝΠ:

«Ξέρετε ότι αν πούμε κάτι για τη διαιτησία έχουμε πρόστιμο. Εγώ δεν θέλω να μειώσω τους Κύπριους διαιτητές αντιθέτως τους στηρίζουμε πάρα πολύ, όμως αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό πραγματικά μας προβληματίζουν. Πολύ εύκολα δίνονται σε εμάς κάποια πέναλτι ή κάποια φάουλ, ενώ για τους αντιπάλους όχι. Δυστυχώς όταν εμείς δεν κερδίζουμε, στο τέλος του μήνα θα πάμε σπίτι μας. Δουλειά δεν θα έχουμε, γιατί η ομάδα πολύ πιθανόν να είναι στη Β΄ κατηγορία. Απλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όταν είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι με τη συνείδηση μας. Θέλουμε σεβασμό. Ο σεβασμός κτίζεται και κερδίζεται. Έχω παίξει σε ψηλό επίπεδο σε μία ομάδα μόνο και αυτό που είδα φέτος δεν το έχω ξαναζήσει. Πιστεύω τόση αδικία, πρώτη φορά την βλέπω. Μπορεί αν ήταν ξένοι διαιτητές σε κάποια κομβικά σημεία, να έπαιζε καθοριστικό ρόλο. Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτε. Θέλουμε να πάμε στο τελευταίο παιχνίδι και όποιος τα καταφέρει, τα κατάφερε».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΠ: Θυμήθηκε την γκολάρα του Φυτανίδη στο 90'+12' που την κράτησε κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 14:55

ΕΝΠ: Θυμήθηκε την γκολάρα του Φυτανίδη στο 90'+12' που την κράτησε κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Χθες (18/05), συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τον δραματικό «τελικό» παραμονής στην Α' κατηγορία που έγινε στο «Τάσος Μάρκου» ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Αλκή, το οποίο κρίθηκε με γκολάρα του Φυτανίδη στο... 12ο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2)!

Ανακοίνωσε Γκούτμαν η ΕΝΠ-ThemaSports
17/05 @ 12:36

Ανακοίνωσε Γκούτμαν η ΕΝΠ

Η ανακοίνωση.

ΕΝΠ: Αυτό είναι το νέο ΔΣ-ThemaSports
17/05 @ 09:20

ΕΝΠ: Αυτό είναι το νέο ΔΣ

Ανακοίνωση από την ΕΝΠ μετά την Γ/Σ.

Παπέττας: «Είμαστε κοντά σε προπονητή από τον Ισραήλ» - Τι είπε για Στρατή, Γκούτμαν και γήπεδο-ThemaSports
16/05 @ 12:30

Παπέττας: «Είμαστε κοντά σε προπονητή από τον Ισραήλ» - Τι είπε για Στρατή, Γκούτμαν και γήπεδο

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, ενόψει και της σημερινής ετήσιας γενικής συνέλευσης.

Αναλαμβάνει ο Όρι Γκούτμαν-ThemaSports
15/05 @ 14:26

Αναλαμβάνει ο Όρι Γκούτμαν

Ο Όρι Γκούτμαν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΕΝΠ.

«Ο προπονητής είναι από το Ισραήλ»-ThemaSports
15/05 @ 14:20

«Ο προπονητής είναι από το Ισραήλ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Γιώργος Παπέττας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ