Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου στον Super Sport FM 104.0, εκεί σημείωσε πολλά και ενδιαφέροντα για την επικαιρότητα του Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το πρόγραμμα: «Καλό μεσημέρι! Δεν θα έλεγα ότι είναι τελικοί οι αγώνες που ακολουθούν στο πρόγραμμα, ειδικά αυτό της Κυριακής (14/5) δεν θα καθορίσει κάτι για τη συνέχεια, είναι ένα σημαντικό και δύσκολο ματς με καλό σύνολο, όμως υπάρχουν τρία παιχνίδια. Δεν είναι τελικοί, δεν ξεκαθάρισαν τα πράγματα για κάτι, υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν πράγματα. Θέλουμε να παραμείνουμε στη θέση που βρισκόμαστε τώρα».

Για τις απουσίες και τον Πηλέα: «Θα έχουμε απουσίες, όμως θα είναι διαθέσιμος ο Πηλέας, είναι ξεκάθαρος ο κανονισμός. Το Σάββατο 20 Μαΐου δεν είναι μαζί μας, για τη δοκιμασία με την Ομόνοια».

Για το βάθος πάγκου: «Είναι ένας από τους λόγους που ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ο προπονητής έχει λύσεις και η ομάδα είναι ανταγωνιστική. Η ομάδα έχει βάθος, αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν στο «έργο» μας. Όπου υπήρξαν απουσίες, οι παίκτες που καλέστηκαν να αγωνιστούν τα κατάφεραν περίφημα».

Για τα εισιτήρια: «Λέχθηκαν πολλά, συζητούμε συνεχώς γι αυτό. Σημαντικό ματς για τον Άρη, δεν είναι και το καλύτερο να νιώθουν οι παίκτες ότι αγωνίζονται σε εκτός έδρας δοκιμασία. Ο Άρης δε διαθέτει μεγάλη βάση οπαδών. Έχουμε το κάθε δικαίωμα να διαχειριστούμε εμείς όπως θέλουμε τα εισιτήρια στα εντός έδρας».

Υπήρξε συμφωνία με Απόλλωνα για παραπάνω εισιτήρια; «Απλώς έγινε μία προφορική συμφωνία για το παιχνίδι του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια με εμάς ως γηπεδούχους, τίποτα παραπάνω. Στα παιχνίδια των «play-offs» δε δόθηκε σε κανέναν πάνω από το νόμιμο 10%. Όσοι βρέθηκαν σε προηγούμενες δοκιμασίες του Άρη εντός έδρας, θα μπορούν να βρεθούν στο «Alphamega». Αυτή είναι μία απόφαση της διοίκησης, έχουμε κάθε δικαίωμα. Θέλουμε να διαφυλάξουμε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα».

Για τις ζημιές που έγιναν στο βοηθητικό: «Έγιναν κάποιες ζημιές στο βοηθητικό του Τσιρείου, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω, μένουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας».

Για το προαιρετικό πρωτάθλημα της ΚΟΠ: «Καλή πρωτοβουλία όμως ήρθε κάπως καθυστερημένα για όλους. Δεν είναι εύκολο οι ομάδες να λύσουν κάποια θέματα που υπάρχουν, όπως τα γήπεδα και πότε θα διεξάγονται τα ματς. Θα μπορούσε να έρθει πιο νωρίς η εξέλιξη αυτή, έτσι ώστε να έχουν χρόνο οι ομάδες. Πάντως αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τις ομάδες, αρκεί να πραγματοποιηθεί σωστά».

Για τα οικονομικά του Άρη: «Όλα γραμμένα στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Πρέπει να είσαι και γνώστης της λογιστικής για να αντιληφθείς τα δεδομένα. Μας ενοχλεί ο χρόνος που διάλεξαν κάποιοι να βγάλουν αυτό το θέμα προς τον κόσμο με τους επενδυτές και τους ιδιοκτήτες. Δεν χάνουμε τη συγκέντρωση μας, έχουμε σημαντικά ματς και δεν θα μας αποσπάσει κανείς την προσοχή».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ