Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η προετοιμασία άρχισε από την επομένη του ντέρμπι με την Ομόνοια. Από σήμερα αρχίζει το πρόγραμμα ενόψει ΑΠΟΕΛ, αφότου πήραν διήμερο ρεπό οι παίκτες. Εκτός από τον τραυματία Μεντιούπ, οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Αυτή η αντεπίθεση που κάναμε μετά από εκείνα τα σερί αρνητικά αποτελέσματα, σίγουρα είναι κάτι που και οι φίλοι του Άρη έφτασαν στο σημείο να ζουν πρωτόγνωρες στιγμές. Βρέθηκαν κι άλλες ομάδες σε αυτή τη θέση, όμως σημασία έχει πως λιγοστεύουν οι αγωνιστικές κι εμείς είμαστε εκεί. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, σίγουρα θα έχουμε προβάδισμα, αλλά μία ήττα ή μία νίκη είναι ικανή να αλλάξουν τα δεδομένα στη συνέχεια. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο γήπεδό μας και ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτό. Και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τους στόχους τους και εξαρτάται και από τα πόδια των παικτών μας. Κάποια πράγματα που τα περιμένεις δεν έρχονται όπως θες και αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο: «Είναι πρωτοφανές το ενδιαφέρον, υπάρχει θέληση και από οπαδούς άλλων ομάδων να έρθουν και μάλλον θα έχουμε ρεκόρ προσέλευσης. Είμαστε στην Κύπρο και στη Λεμεσό. Γνωρίζουμε κόσμο που δεν είναι με τον Άρη και θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο και να έρθουν ως ανεξάρτητοι να δουν το παιχνίδι. Και προηγουμένως συνέβαινε αυτό. Προσφέρει θέαμα ο Άρης και πολλά γκολ. Σκεφτείτε πόσο είναι το ενδιαφέρον τώρα που είναι και ντέρμπι κορυφής. Είναι με το θέαμα που κερδίζεις κόσμο. Όλοι το αισθανθήκαμε αυτό, να πάμε να δούμε και παιχνίδια ομάδων που δεν υποστηρίζουμε αλλά προσφέρουν θέαμα. Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο».

Για τη συνέχεια: «Αν κερδίσουμε, η συνέχεια θα εξαρτηθεί από τα πόδια μας, αλλά καθοριστικό παιχνίδι είναι αυτό που θα στέψει πρωταθλήτρια και μαθηματικά μια ομάδα».

Για το αν η προσέλευση του κόσμου θα είναι ανάλογη με το ματς του Β΄ γύρου τον Δεκέμβριο: «Σε εκείνο το παιχνίδι ήταν κάτι περισσότερο από 2000, ήταν και ο ΑΠΟΕΛ τιμωρημένος με μετακίνηση φιλάθλων. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο “Άλφαμεγα”. Θα είναι σίγουρα πάνω από 1500 αν λάβουμε υπόψη τη μέχρι στιγμής προπώληση και τα εισιτήρια διαρκείας και πάμε για ρεκόρ προσέλευσης. Περίπου 1160 είναι τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στον ΑΠΟΕΛ».

Για το μέλλον του Σπιλέφσκι και αν έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του: «Έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ναι, αλλά για ρήτρα δεν τα γνωρίζω αυτά. Αντιλαμβάνεστε πως αν προκύψει κάτι για έναν παίκτη ή προπονητή δεν υπάρχει κάτι που να σταθεί εμπόδιο για να του στερήσει να πάει πιο ψηλά στην καριέρα του».

Για το μέλλον του Κακόριν: «Είναι χαρούμενος που είναι εδώ, πρέπει να συμφωνήσουν όλοι για να γίνει αυτό, είναι σε επαφές η ομάδα με τον ίδιο, τον μάνατζερ του και τη Φιορεντίνα και ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στον Άρη».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ